Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga obljetnica otpora
Povratak na članak

Tisuće prosvjednica u SAD-u za zaštitu ženskih prava

Kako bi obilježili "drugu obljetnicu otpora Trumpovoj vlasti" organizatorice su pozvale na "niz" prosvjeda, premda je na parlamentarnim izborima za Kongres u studenom izabran rekordan broj žena 131

Komentari 10

LE
Lester
19:31 19.01.2019.

zasto nema vijest od Hodu za zivot koji se isto ovog vikenda odrzao u SAD-u? jad i bijeda vecernjeg lista.

VL
PO
pozornik66
20:24 19.01.2019.

Najmanj skup do sada, ženske vodje su se posvadjale po rasi, odgovornosti i razno raznim glupostima

VL
CR
crodux
20:26 19.01.2019.

kad čujem parolu ženska prava dobijem meku stolicu.!

VL
ZA
Zapadnjak
20:11 19.01.2019.

Kako lijepo zvuci kad kazu da im je cilj upozoriti na zenske probleme, steta sto ni jedna rijec u toj njihovoj izjavi nije istina, cilj zenskog marsa je, nazalost, iskoristavanje zena i skrivanje iza lijepih ideja kao paravan za tipicne ekstremno lijeve izljeve mrznje prema bijelim muskarcima, slobodnom trzistu, djeci, Izraelu, SAD-u i svemu sto nije u drzavnom vlasnistvu...

VL
DU
Deleted user
21:04 19.01.2019.

Došo Mujo u Ameriku i ufatile ga tamošnje zene kritizirat kako je pravi balkanac,kako nije dovoljno njezan i pazljiv , kako pravi đentlmen mora bit zeni na usluzi ,otvoriti za nju vrata , drzati kišobran ... Kaze Mujo :" I I ja sam đentlmen, neki dan sam drzo kišibran Fati ćeteres` minuta ` Amerikanke u čudu : "Stvarno "?? Matere mi drz`o...padala kiša dok je mijenjala gumu na autu .

VL
RE
reborn
16:27 20.01.2019.

Uputa za VL - ne sramotite se sa ovakvim pristranim i neobjektivnim člancima. Kad već niste sposobni objektivno govoriti o događajima u SAD vezanim uz današnji/jučerašnji dan, bolje vam je da glumite "kako se ništa ne događa", a ne da servirate ovaj jad i bijedu od kontra-hoda.

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
22:21 19.01.2019.

Ja kad sam bio u SADu , onako iz prica sam primjetio da zene imaju puno manje place od muskaraca .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.