Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte malo bolje

Tisuće ljudi molilo se za ovog psa dok nisu shvatili što mu je zapravo s očima

pas
Foto: Facebook
31.12.2015.
u 08:59

Tisuće korisnika na Facebooku molili su se za psa heroja kojem su bile teško opečene oči i glava nakon što je pokušavao spasiti svoju obitelj iz požara kuće. No, pogledajte fotografiju malo bolje

Tisuće korisnika na Facebooku molili su se za psa heroja kojem su bile teško opečene oči i glava nakon što je pokušavao spasiti svoju obitelj iz požara kuće. 

Jedan 'like' - jedna molitva, jedna podjela - deset molitvi, napisao je to Stephen Roseman koji je objavio fotografiju psa koji na prvu izgleda kao da uistinu ima spaljeno lice. 

Fotografija je u nekoliko dana prikupila preko 60.000 lajkova i 117.000 podjela na Facebooku, no riječ je zapravo o velikoj prijevari. 

Ako bolje pogledate, vidjet ćete da pas zapravo preko očiju ima komad šunke

 

This poor dog was badly burned and disfigured trying to save his family from a house fireOne like = one prayerOne share = ten prayers

Posted by Stephen Roseman on Wednesday, December 23, 2015

>> Otac ostao u šoku kad je vidio što mu je kći darovala za Božić

Ključne riječi

Komentara 21

MI
miroljub
13:25 31.12.2015.

Jel' to Kerumov pas?

Avatar Macor1
Macor1
13:00 01.01.2016.

Ipak mi je draze da je prijevara zbog ovog psa naravno.

AR
aris2
09:18 01.01.2016.

donosi li to kakvu zaradu kad ti netko lajka nešto? Inače nemam facebook, pa nek mi netko odgovori, jeli to samo preseravanje lajkovima radi osobnog ega, ili zaista donosi nešto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije