Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Media Festival
Povratak na članak

Sinergija tiska i medija je neizbježna

Sinergija medija platforma je 21. stoljeća, tvrdi Dražen Klarić, glavni urednik Večernjeg lista.

Komentari 5

BA
bakulušić
21:27 23.09.2017.

Sinergija tiska, medija i sekularnog liberalizma je naša budućnost. Takav totalitarizam svijet još nije upoznao i tek sad će vidjeti kako izgleda Veliko Zlo. Tko preživi, pričat će!

VL
TE
teoodd
19:53 23.09.2017.

Mediji su najvece zlo koje je izmislilo covjecanstvo.....

VL
MI
misho32
22:04 24.09.2017.

laprdajuo veleumno o nekoj sinergiji a više ih nitko ne čita jer nisu vjerodostojni ,provode anacionalnu , liberalnu politiku i služe se totalnom blokadom drugih svjetonazora.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
21:17 23.09.2017.

Sinergija tiska i medija je neizbježna i sinergija domoljubne hendikepiranosti i kopanja po kontejnerima je kod nas na balkanu neizbježna jer se kopači po kontejnerima uz zastavu i thompsonovu pjesmu sinergijski osječaju kao svoji na svome.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.