Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gledao napad

Tinejdžer putem video chata svjedočio ubojstvu žene

ipad (1)
Press Association/PIXSELL
08.09.2013.
u 18:29

- Ona je govorila, ' Ne, Chris, stani, volim te, rekao je Edwards svjedočeći na sudu u petak, prisjećajući se stravičnih posljednjih trenutaka žrtve

Tinejdžer iz Massachusettsa Michael Edwards putem video chata svjedočio je ubojstvu Kristen Pulisciano, majke njegove prijateljice.

- Ona je govorila 'Ne, Chris, stani, volim te', rekao je Edwards svjedočeći na sudu u petak, prisjećajući se stravičnih posljednjih trenutaka žrtve, prenosi NY Daily News.

Zbog ubojstva Kristen Pulisciano sudi se njezinom dugogodišnjem dečku Christopheru Piantedosiju (40), a ubojstvo se dogodilo u njezinom domu u Burlingtonu nedaleko Bostona u svibnju 2012.

Edwards je bio na videochatu s Kristeninom 15-godišnjom kćeri, kada je Piantedosi navodno napao Kristen u sobi njezine kćeri. Kristenina kćer zvala je policiju, dok je prestravljeni Edwards gledao napad kroz kameru na njezinom iPadu.

Tužitelji su kazali da je Piantedosi bacio Pulisciano na krevet prije nego što ju je ubo nekoliko puta.

Policija je žrtvu pronašla s nožem u vratu, a Edwards je svjedočio da je ubojica nekoliko puta prosiktao riječi 'Moraš umrijeti'.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije