Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTATI
Povratak na članak

Hrvatski učenici bolji u matematici nego 2011.

Prema istraživanju znanja iz prirodoslovlja i matematike iz 2015. godine naši se đaci popravljaju, pogotovo u prirodoslovlju

Komentari 4

PR
prdovan
16:56 29.11.2016.

katastrofa a svi imaju prosjek 5.0 koji je nerealan

VL
CA
CastrumFF
17:07 29.11.2016.

Na ovom TIMSS takmičenju Slovenski su maturanti bili u top 3, a Slovenski gimnazijci bili su sa 531 bod daleko najbolji u fiziki. Svake godine su kod vrha, evo ove na piedestalu. Pa, moramo jih pohvaliti, zar ne?

VL
LU
lucio2
18:44 29.11.2016.

Ak nisu Hrvati, drago mi je da su nam bliski Slovenci.

VL
MJ
mjelenovic
09:34 30.11.2016.

Nerealno! Sami odlikaši u prva četiri razreda?! U tekstu je sve još i uljepšano. A kakva nam je PISA u usporedbi s TIMSS-om. To je tek katastrofa. Neka se u javnost izađe s tim rezultatima. Nacinalni centar to skriva i gospodja M.B.R. Što li se desi s tim učenicima za četiri godine, do njihove petnaeste kad pokazuju totalno neznanje. Čudim se ovom tekstu jer pravog prirodoslovlja-fizike, kemije, biologije ovi četvrtaši ni nemaju. A matematika je , pojednostavljeno, tablica množenja. S čime se dičimo? Na kome je odgovornost? Srbi npr. za razliku od nas imaju već u šestom razredu fiziku. Molim malo više kritičnosti u informiranju javnosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.