Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
virovitica
Povratak na članak

Tijekom vikenda uhićeno 9 osoba, sve zbog vožnje u pijanom stanju

Počinjeno je 166 prekršaja, od kojih su 32 prekršaja vezana uz upravljanje vozilom pod utjecajem alkohol

Komentari 3

ME
merdevina
21:46 22.10.2012.

Došel bu došel Sveti Martin...

VL
JU
 JUMPER
22:27 22.10.2012.

, Treba sve uhititi Oko Martinja će cila Hrvatska u zatvor

VL
DU
Deleted user
23:59 22.10.2012.

Po ovim što piše u članku, ako ga hipotetečki primjenimo na cijelu Hrvatsku, nekih 25% vozača svakog dana sudjeluju u prometu pijani. To znači, svaki četvrti auto pod upravljanjem je jednog pijanog. Iako je pijanstvo kao uzrok najtežih prometnih nesreća koje odnosi ljudske živote, lokati i voziti je još uvijek nešto što spada u "kulturu življenja" u lijepoj našoj. Umjesto da to izaziva ljudski prezir, jedan dobro "nabrijani promilaš" uživa neki posebni ugled kad natjera na dva i pol do tri promilla. Suludo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.