Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SILIKONSKA MASKA
Povratak na članak

Tijekom razbijanja splitske narkobande policija naišla na filmski prizor: 'Ovo nikad nisam vidio'

Vojin Maštruko napravio je stotine vještačenja, nijedan slučaj nije imao sa silikonskom maskom.

Komentari 5

ZA
zagabria5
01:36 23.05.2020.

Sve je to pomanjkanje volje da se riješi kriminal. Svaka normalna zemlja mogla bi se riješiti kriminala u pola godine da to želi jer ima i sredstava i načina. Ali to ne žele, mi živimo u totalno shebanim društvima. Zato kriminal i cvate. Kad vidim ovo uljudno ponašanje prema krimosima jasno mi je da će ih biti još i više.

VL
HA
Hanok
00:53 23.05.2020.

Ustvari, genijalno. Nažalost, Split i Zagreb se guše u drogi i kriminal,

VL
KA
Kana
12:54 23.05.2020.

Nije to pomanjkanje volje, već pomanjkanje poštenja državnih organa, u ovom slučaju policije, a razlog su , plaće koje imaju i od kojih teškk živu. Policiju , susdstvo i liječnike , treba dobro platit, pa će svi dobro i svoj svoj posao radit, a ako bude iznimki, kaznit, s oduzimanjem licence i otkazima.

VL
Avatar Joja
Joja
10:00 23.05.2020.

Da nema narkomana nebi bilo ne narkobandi

VL
NM
nmb
05:48 23.05.2020.

Kako je to.g.Kovac zakljucio-za sve ovo su krivi americki filmovi! Izjava mu je 'Do koske'

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.