Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rat u Europi
Povratak na članak

Rusija tvrdi da je srušila američku pametnu bombu; SAD neće Moskvi dati nuklearne podatke

Vijeće sigurnosti UN-a odbilo je u ponedjeljak ruski zahtjev za istragom eksplozija na cjevovodima Sjeverni tok koji prenose prirodni plin iz Rusije u Europu ispod Baltičkog mora. Rusija, Kina i Brazil glasovali su za ruski zahtjev, ali ostali članovi Vijeća sigurnosti bili su suzdržani ili su rekli da je još jedna istraga nepotrebna.

Komentari 22

Avatar "Ruski mir"
"Ruski mir"
11:45 28.03.2023.

zadnjih dana puno se pisalo o video snimci koja se masovno širila ruskim medijima, navodne ukrajinske brutalnosti prema majci s djetetom čiji je auto navodno pretekao ukrajinski vojni terenac pa onda zlostavljao majku i dijete te im na kraju izrešetao automobil! no naknadna OSINT analiza nedvojbeno je locirala mjesto radnje duboko u pozadini okupiranog Ddonetska, pod ruskom kontrolom!!!! nakon što su rusi skužili da je taj video njihov lažnjak, onda su okrenuli ploču i napali Ukrajince da su oni sami snimili lažnjak kako bi ruse optužili za lažnjake?!? 🤣😂

VL
Königsberg
11:40 28.03.2023.

Spiegel Online piše da će Njemačka masovno povećati financijsku i vojnu potporu Ukrajini,s 2,2 milijarde eura do 15 milijardi eura....kako sad to kad su rusofili cijelo vrijeme tvrdili da opada potpora zapada Ukrajini!?!??

VL
Avatar Plejadin.gospodar
Plejadin.gospodar
11:31 28.03.2023.

Bugarska će Ukrajini preko posrednika prodati veliku količinu sovjetskog streljiva. To je navedeno u publikaciji Euractiv. Plan je sljedeći: Ministarstvo obrane staro streljivo vrijedno gotovo 175 milijuna eura prebacuje državnom vojnom pogonu VMZ, a zauzvrat dobiva novo streljivo. "Ovo je najveće ponovno naoružavanje bugarskih kopnenih snaga u novijoj povijesti. To je ogromna količina streljiva prema ukrajinskoj fronti", objasnio je bivši ministar obrane Bugarske, Boyko Noev u intervjuu za bTV.

VL
Avatar vedro jutro
vedro jutro
13:56 28.03.2023.

na twitter računu "killedinukraine" potvrđeno je i dokumentirano da je na današnji dan najmanje 2000 ruskih časnika poginulo u Ukrajini. Podaci su javno dostupni i prikupljaju se iz rusije putem najava pogreba, osmrtnica i stranica s vijestima.

VL
TO
tobija
12:24 28.03.2023.

ukrajina u tjedan dana sprži što dobije, nikakvih lakih rješenja ovdje nema. ako zapad održi ritam od 100tinjak milijardi dolara godišnjeg ulaganja za nekoiko godina će se stvar privesti kraju jer ruska ekonomija ni uz pomoć dozirane kineske pomoći to neće moći pratiti.

VL
Avatar do pobjede!
do pobjede!
13:18 28.03.2023.

Francuska će Ukrajini vrlo brzo predati obećani sustav protuzračne obrane SAMP-T rekao je francuski ministar Lecornu.Ovaj sustav jedan je od rijetkih sustava u svijetu koji može oboriti balističke projektile. Francuska također planira povećati proizvodnju granata od 155 mm kao pomoć Ukrajini.

VL
DU
Deleted user
09:22 28.03.2023.

Da li su uveli u borbu Leoparde?

VL
DU
Deleted user
14:32 28.03.2023.

O prtunapadima se ne priča već se kreće u njih. očito da su Ukrajinci jako daleko od toga s obzirom na priču . Priča služi kao opravdanje Zapadu za hrpu para i oružja koje je otišlo u Ukrajinu, a unu, a u stvari za ništa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.