Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbija pokrenula postupak
Povratak na članak

Tihomir Purda obaviješten da je na tjeralici: 'Ostao sam šokiran!'

On je upravo na temelju srbijanske tjeralice bio uhićen 5. siječnja 2011. godine na Graničnom prijelazu Orašje (BiH).

Komentari 20

AN
Antiflašist
14:23 05.08.2016.

Nazalost nema vise hrvatskog politicara koji ima ikakve hrabrosti. Da imamo pravog drzavnika, ne bi nista govorio, samo bi u Narodnim novinama izasao novi zakon kojim se van snage stavlja zakon o aboliciji te se time otvara mogucnost progona svihh onih koji su se digli protiv Hrvatske, da vidis belaja.

VL
DU
Deleted user
14:23 05.08.2016.

Beremo gorke plodove "nove pravednosti" posljednjih pet godina i stavljanja interesa "regiona" ispred hrvatskih interesa. Nešto se značajno u hrvatskoj politici mora promijeniti, a naročito u definiranju hrvatskih interesa prema susjednom Balkanu.

VL
ĆA
ćaćaća
14:23 05.08.2016.

objavom registra branitelja sdp je zapravo optužio branitelje...

VL
ĆA
ćaćaća
14:25 05.08.2016.

samo abolirane staviti sve u zatvore i više nema problema..

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
14:27 05.08.2016.

nikad mira sa srbijancima vec sam napisal pa znamo ih jako dobro sad treba hrvatska blokirat pregovore odmah bez ikakvog okolisanja pa srbijanska vlada huska srbe u hrvatskoj stalne provokacije dokad neznaju oni na fin nacin

VL
DA
danpav22
14:25 05.08.2016.

neka te bijedne države na tjeralice stave svoje ljude i njihove nasljednike koji su zaslužni za genocide koje su kroz povijest radili. Amerika stvorena na genocidu nad Indijancima i sl. narodima pa sve preko Vijetnama i dalje. Za Francusku i Englesku da ne spominjem di su sve bili i što su radili ti okupatori. Ti zločinci svijetski kad i vide pravi domovinsko-oslobodilački rat ne mogu ga ni prepoznati jer nisu na to ni navikli..

VL
Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
14:57 05.08.2016.

za sve to su krivi domać izdajnici. lustracija pod hitno i obracun s ološem!

VL
MA
malaliba
16:02 05.08.2016.

Interesantno, mi smo one koji su divljali po NAŠOJ zemlji abolirali, a oni bi proganjali one koji na njihovo tlo ni stupili nisu! Kome bi oni sudili?!

VL
IV
ivanlac27
15:46 05.08.2016.

Zasto Kovac ne podnese ostavku??? A da, pa nema je kome podnijeti, jos bolje, neka onda nestane iz ministarstva, sramotni debakl ministra kovaca koji je tako lijepo galamio u kamapanji kako prosla vlast namjerno ne zeli izvrsiti pritisak da srbi uklone zakon u jurisdikciji, zasto proteklih tjedana sve gleda u oci i laze kako je postigao neki uspjeh? A u stvari kleknuo kao kujica pred Europom, sram ga bilo

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
16:40 05.08.2016.

Reagirajte odmah, uzvratite dvostruko. Raspišite tjeralice za sve srpske generale i vojnike o kojima imate saznanaja i materijale da su vršili agresiju na Hrvatsku, hvatajte ih na Bajakovu i graničnim prijelazima s BiH. Proslijedite tjeralice EU zemljama da ih izručuju u Hrvatsku. Raspišite tjeralice za Vučićem, Dačićem i Nikolićem. U Srbiji je radikalna vlast dobila drugi mandat i kreću verbalno i politički agresivnije na Hrvatsku. Sa srbima ne možete živjeti u miru, ili ćete biti pokoriti ili ih poraziti, nema između. I vodite računa o zaštiti hrvatskog naroda i državnih interesa, imate odgovornost. I ulažite u Hrvatsku vojsku jer ona je jamac suvereniteta, a ne netko u Briselu, Berlinu ili Vošingtonu.

VL
GO
goran2hr
20:15 05.08.2016.

Komšije su postale već dosadne. Prvo - izjednačiti financiranje i prava srpske manjine, sa onima koje imaju Hrvati u Srbiji. Drugo - ukinuti im priznati radni staž, za vrijeme dok nisu ništa uplaćivali u hrvatske mirovinske i zdravstvene fondove, nego su držali hrvatski teritorij pod okupacijom, te ubijali i rušili po Hrvatskoj. Treće - tražiti plaćanje za štete, koje su počinili (po osobnoj ili zapovjednoj odgovornosti) bivši srpski pobunjenici, kada već neće biti ratne odštete od Srbije (ovršiti ih). Četvrto - ukinuti aboliciju za srpske pobunjenike (pa ako su naši "krivi", da se vidi da ima i krivljih).

VL
Avatar nijeminišta
nijeminišta
16:18 05.08.2016.

baš je to čudno - svi koji su radili ratne zločine jaaaako se začude kad dobiju optužnicu!!! jer su mislili da je to goatovo... auzmeš..

VL
PR
pricalica
17:05 05.08.2016.

A što je s iznuđenom abolicijom???

VL
PU
Pukovnik10
16:34 05.08.2016.

poslati i vama treba uplatnicu za ratnu odštetu da podmirite,tek onda sa vama komunicirati,do tada se hladite u pašaluku.

VL
HH
helgin@hogar
14:40 05.08.2016.

nama se ubrzo opet sprema rat sa srbima, huskanje srba kako su jadni i potlaceni u hr od strane beograda, plus ekonomska katastrofalna situacija, dovest ce do prvih balvana srpske nejaci! nemojte misliti da bi eu nesto sprjecavala jer smo mi u eu, nece, jer na strani srba bit ce rusija i srbe nitko nece smjeti dirati, nas ce eu i amerika naoruzavat, ginut ce obican covjek, za prevlast u konacnici amerike ili rusije, sa balkana ce ovaj put krenuti rat, o kojem se mozda nece uciti u skolama....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.