Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIHOMIR OREŠKOVIĆ:
Povratak na članak

Hrvatskoj je bilo u interesu da Velika Britanija ostane u Europskoj uniji

'Velika Britanija je tražila promjene i ulog je bio velik: ili će ostati u EU ili će izaći.'

Komentari 16

KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
15:36 20.02.2016.

Oreskovicu nemojte Hrvatima solit pamet. Dali se vi pitate na cijoj strani i koga su oni podupirali kad je bilo pitanje o ulazu u EU i po kojoj to politici EU bi trebala zadovaljati Engleze dok to nepostoji za drugee clanice EU. Englezima treba usto tako postavit ultimatum ko i Hrvatskoj od EU prihvati ili odustani nema posebnog zakona za Engleze. Oreskovicu nemojte imat sa vragom posla da vam se nebi desilo kumek v Zagreb i Kumek iz Zagreba.

VL
Avatar Oneill
Oneill
11:18 20.02.2016.

Haha Haha koja Euvropska zabluda.

VL
Avatar deziderij
deziderij
11:27 20.02.2016.

Naravno da je Hrvatskoj u interesu da "prijateljska" V. Britanija ostane u truloj EU. Tko je mogao smisliti ovakvu idiotsku izjavu meni nije jasno ali- izvali je i osta živ.

VL
Avatar delminium
delminium
11:28 20.02.2016.

to je kao da kazes kako je dobro neprijatelja pustati u vlastiti dom

VL
TB
taras.buljba
10:26 20.02.2016.

ko da je hrvatsku netko nesto pitao a i nama bas stalo do engleza oni su americko jaje u evropi

VL
Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
09:18 21.02.2016.

Nakon pitanja Lozančića,ovo je već drugi minus,po mom mišljenju,za Premijera, jer V.Britanija je sve samo ne interes Hrvatske,da ostane u EU,što je svojevrsna sramota! Žele povlašten položaj,kakav nemaju druge članice t.j. žele čisto meso ...bez kosti,a kosti...pa ima nas malih zemalja koji ćemo "oštriti zube" na njima! Sasvim je izvjesno da su poslije Srba zemlja koja nam je najmanje sklona,da ne kažem brutalno,neprijateljska! EU vodi potpuno pogrešnu i promašenu politiku,koja u konačnici vodi rasulu,a ovo je bila divna prilika da se riješi "trojanskog konja"...zna se čijega,jer to se ovdje ne smije napisati,jer odmah slijedi "hlađenje" od 2 dana! EU bi puno bolje funkcionirala bez njih i tada bi išla u pravcu stabilnosti i još čvršćeg povezivanja,a to opet najmanje odgovara....zna se kome! Šta se može...to je tako zvani demokratsko kapitalistički sustav,gdje su važniji politički aparati pojedinih država nego interesi cjelokupnog čovječanstva! Ne,nisam za komunizam,ali i za nikakav zamjenski totalitarizam! Pravi i primjeren hrvatski odgovor ovoj britanskoj ucjeni bio bi barem suzdržan stav,a ne se ljubazno ceriti,jer tako javno pokazujemo da nemamo kičme ni ponosa,a takve niko ne cijeni! Kad bi barem bilo da sam u svemu u krivu!

VL
KP
karlo.petrik
08:39 20.02.2016.

Gdje si der drugarice Pusicko da sada odrzis lekcije gospodinu premijeru lekciju o Breksitu .

VL
Avatar Coterminous
Coterminous
14:15 20.02.2016.

Posle Nemačke (EUR 15.5bn) i Francuske (EUR 7.2 bn), UK (EUR 4.9bn) je treći najveći neto platiša u EU budget. Poljska recimo crpe neto EUR 13.7bn iz EU budgeta. Ovo su podaci za 2014 godinu. Vize za Istok!

VL
Avatar Coterminous
Coterminous
14:18 20.02.2016.

A oni u Hrvatskoj koji misle da im je UK neprijatelj, neka se sete ko je gurnuo Kraljevinu Jugoslaviju u nesrećni sukob sa Hitlerom marta 1941 godine i time stvorio preduslove za osnivanje NDH, pa onda opet podržao hrvatsku nezavisnost 50 godina kasnije.

VL
ZL
zlatnirat
09:06 20.02.2016.

Nasi politicari kad idu na takve sastanke glavno da se dobro najedu i napiju, a o cemu se pregovaralo nemaju pojma, VB je dobila sto je htjela: zaustaviti dolijev socijalnih izbjeglica istocnih EU zemalja i balkana, a o ostanku u EU koja je za njih privredna a ne politicka unija glasat ce se na ljeto. To bi moglo posluzit za primjer i ostalim " starim" clanicama da promjene svoj zakon socijalne pomoci prema istima, a sto se tice RH ona je ionako primljena u EU sto joj je to obecano a ne politickim zaslugama.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
09:16 20.02.2016.

hrvatskoj je u intteresu da se riješi korupcije i nepoštivanja zakona, da kažnjava lopove i kršitelje zakona i da se prestane zaduživati. znači kao i 90tih dobili smo tuđmana koji melje u prazno, prodaje maglu neobrazovanima i onima manje inteligentnijima, sa predajom vjerodajnica u svakom režimskom dnevniku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.