Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljom u dva

Tihomir Cvetković: Za ovo što sada imamo nije vrijedilo nokta slomiti

Tihomir Cvetković
Foto: screenshot HRT
12.04.2015.
u 15:55

Cvetković je dodao da je “očito da iza branitelja u Savskoj stoji stranka”, a da iza njega ne stoji nitko

- Ne mogu ne vidjeti tu nepravdu da jedni po Zakonu o braniteljima dobiju enormna sredstva, a drugi ne mogu ostvariti ni svoje osnovno pravo - kazao je gostujući u emisiji “Nedjeljom u dva” Tihomir Cvetković, branitelj čiji je sin invalid koji je potpuno nepokretan i ne može govoriti, ali ne može ostvariti pravo da mu brat bude njegovatelj.

Cvetković je dodao da je “očito da iza branitelja u Savskoj stoji stranka”, a da iza njega ne stoji nitko, ni udruge ni stranke. Na pitanje da li bi ponovo išao u rat odgovorio je:

- Za ovo što sada imamo nije vrijedilo nokta slomiti, ali se još može napraviti zaokret i zato sam reagirao. Nemam što izgubiti - zaključio je.

Istakao je također da je neprihvatljiva klasifikacija vrijednosti invalida po tome kako je invalidnost nastala. Osim u institucije države, za koje, kazao je, nije očekivao da će ga prevariti, razočaran je i crkvenim velikodostojnicima.

- Smeta me njihovo licemjerje koje se ogleda u svemu.- kazao je Cvetković čijem sinu invalidu su dva župnika odbila doći.

>> Branitelj i otac invalida: Glogoški, idite svojim kućama jer ima ljudi kojima je puno gore

>> 'Karamarko mi se ispričao, ali očekujem i javnu ispriku'

Komentara 279

Avatar Vrijeme
Vrijeme
16:53 12.04.2015.

Zemlja u kojoj kriminalci i neradnici vladaju i nemoze biti drugacija.

PE
petnaestica
19:52 12.04.2015.

Drago mi je da su Klem i Đuro vidjeli šta je i kako se nosi dostojanstvo.duboki naklon Tihomire

Avatar Vrijeme
Vrijeme
18:16 12.04.2015.

Narod koji napada ovakvog covjeka nema buducnost. To je ziva propast, a najgore je sto ni vi sami vise ne vjerujete u te gluposti sto pistete, zato i pjenite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije