Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Korupcijski skandal'
Povratak na članak

TIH zahtjeva hitnu izmjenu uredbe Ministarstva poljoprivrede

- Donijeti Uredbu koja je nepoštena, nemoralna i skandalozna, a s ciljem da se poljoprivrednicima omogući lakši i jednostavniji način podnošenja zahtjeva za potporu, te transparentno korištenje, predstavlja korupcijski skandal - kazala je predsjednica TIH-a, Davorka Budimir

Komentari 10

MI
Mimizo
11:04 24.10.2016.

šta još ovom jakovini i sdp u trebaju otkriti pa da netko ode u zatvor šta je sa aferom migovi istražite nepravilnosti milanovića i SDP a

VL
OS
osica
11:40 24.10.2016.

"Oh, pitajte Jakovinu on će se samo beskrajno čuditi , pojma nema a Milanović uteko. Savjetovati će susjede, ljiepo im se piše."

VL
SJ
Sve je uzalud
11:12 24.10.2016.

...pojeo vuk magare 1234563. put.............Kotromanović pobjegao zbog migova.....milanović za njim a .........Jakovina je još doma,,,,,,,,,šta se čeka.......

VL
TA
tajgan
11:21 24.10.2016.

kukuriku šaka jada nije sposobna upravljati poljoprivrednom apotekom ,samo otimačina ,kao roditelji im. lopovi

VL
OS
osica
11:34 24.10.2016.

kako pored svih kompjuterski pohranjenih podataka o vlasnicima u zemljišnoknjižnim uredima diljem Hrvatske, (ako još negdje nisu kumpjuteri postoje zemljišne knjige) netko mjerodavan i odgovoran može umjesto dokaza o vlasništvu prihvatiti i čak propisati "ovjerenu izjavu o vlasništvu". Čista "partizanšćina"a" koja je išla u prilog očito onima kojima ništa nije sveto pa čak ni tuđe vlasništvo da uzmu novce koji im ne pripadaju. Zvuči mi otrcano kad netko i od političara ponavlja da smo " banana država" ali ovo je stvarno moguće u takvoj državi a ne ne u "uređenoj " koja je ekipi očito bila samo poštapalica za njihove mutne poslove i pogodovanja.

VL
LU
lunar777
14:20 24.10.2016.

Nigdje u članku da je riječ o SDPu? A što bi bilo da je riječ o HDZovom zakonu, tarapana u svim medijima barem dva mjeseca...

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:41 24.10.2016.

i sad mi nek netko veli da za ovu uredbu se nije znalo do ove nedjelje... pa uredbe se javno objavljuju. i što, nitko nije čitao uredbu? nitko nije smatrao potrebnim razjasniti je? ajd mi sad recite kako to da da se pred izbore nije s time išlo van? da mediji za to nisu znali, ne vjerujem. al pošto to nije hdz napravio, već sdp, nije bilo potrebe za igrokazom, ne. par glasova manje bi bilo, nije neka šteta, a? da ne bi! da je bilo suprotno, bilo bi vatre taman 3 dana pred izbore. sramota, kolko je osoba koja nije mogla voditi seoski dućan sa poljoprivrednim potrepštinama, upropastila našu poljoprivredu. i nikom ništa.

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
13:03 24.10.2016.

Da li se zna tko je donio takvu uredbu? Da nisu kakvi masoni ili marsovci. Naša pravna država ko' po običaju tu spava zimski san. Onaj gospon, gost u "Plodovima zemlje" djeluje mi ko' da nije "odavde", ali i toga ima u Rvackoj.

VL
Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
13:38 24.10.2016.

Jakovina niže jedan za drugim skandal.Evo najnoviji ponovno u HŠ oko davanja u zakup odmarališta firmo Krula, stvorenom mjeseca dana prije natječaja. Zato Pavelić i ima tako veliku nagradu u vidu dobrog poslovanja. Treba ih sve na stub srama, oduzetii sve što su stekli nakon dolaska u HŠ i Jakovina za ministra!

VL
Avatar Cat
Cat
14:50 24.10.2016.

Najgore od svega je to što za ovo neće opet nitko odgovarati. Sve ovo smrdi na otuđivanje privatnog vlasništva. Na svu sreću nisu kukurikavci dobili drugi mandat i izašlo je na vidjelo pa neće možda uspjeti u naumu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.