Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASLUŠANJE U USKOKU

Thompson priznao Uskoku da je primio 50.000 kn od HDZ-a 2007.?

thompson (1)
Pixsell
23.01.2011.
u 14:38

Thompson se sastao sa Sanaderom i Barišićem u središnjici HDZ-a i tada je primio novac, otkriva Slobodna Dalmacija.

Pjevač Marko Perković Thompson na nedavnom je saslušanju u Splitu Uskoku priznao da je na ruke primio 50.000 akontacije da nastupi u izbornoj kampanji 2007. godine, piše Slobodna Dalmacija.

Kao što je Večernji list već pisao Thompson je prvo tvrdio da ne poznaje Mladena Barišića i da nije primio novac za nenastupanje u kampanjama drugih stranaka.

Slobodna piše kako se Marko Perković sastao sa Sanaderom i Barišićem u središnjici HDZ-a i da je tom prilikom dobio akontaciju od 50.000 kn da pjeva za HDZ, ali da na kraju nije nastupio jer se Sanaderu potom nisu svidjele neke njegove izjave.

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Komentara 417

OB
-obrisani-
16:27 23.01.2011.

kastor moras prvo ne znat pevat i nagutati se šmirgl papira,ah da i kamen u glavu od cežnje

BI
bilikamen
15:31 23.01.2011.

Pa taj je HDZ stvarno zlocinacka organizacija. Sto su oni to napravili od Hrvatskog naroda? Ima li koja afera a gdje HDZ-ovce nisu umocili svoje prste?

OB
-obrisani-
18:49 23.01.2011.

Mi znamo da su ovi vlaško-srpsko-turski opančari tamne puti. O tome i ova pjesma kaže: Srbin crn ko ugarak ma nije on kriv sto ga pravio Turak Turci dobri *ebači bijaše zato Srbi naši balkanski nigri postaše kroz Srbu turskaa krv kruži al to Srbin ništa ne kuži 500 godina *ebačine a Srbi se prave junačine Četnička je taktika poznata Kukavička marva su bradata Zločin radi, odstupnicu sprema Jer za bitku u njih muda nema U panici bježati on stade Kad ga vojska hrvatska napade JEDAN DVA KUKAVIČLUKA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije