Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJAKU

Sanader platio Thompsonu 3,8 mil. kn samo da ne pjeva na izborima

thompson (1)
Foto: Zoran Grizelj/Arhiva VL
1/7
19.01.2011.
u 20:04

Thompson kaže da je iznenađen kako Barišić, kojega uopće ne poznaje, može tako lagati i pita se zašto konstruira takve lažne priče

U svom drugom velikom iskazu koji je dao oko Nove godine, bivši HDZ-ov rizničar i šef Carine Mladen Barišić istražiteljima je povjerio nove detalje o izvlačenju novca iz javnih poduzeća, ali i o tome kako se tim novcem manipuliralo u izbornoj 2007. godini.

Tako je otkrio, doznajemo iz dobro upućenih izvora, da je po Sanaderovu nalogu u ljeto 2007. godine pjevaču Marku Perkoviću Thompsonu isplatio 515.000 eura (3,8 milijuna kuna) kako na parlamentarnim izborima u studenom te godine ne bi pjevao ni za jednu stranku!

Marko Perković Thompson potvrdio nam je da je bio na ispitivanju u svojstvu svjedoka te da su ga istražitelji pitali o Barišićevim tvrdnjama da mu je isplaćen novac za “nepjevanje”. Thompson kaže da je iznenađen kako Barišić, kojega uopće ne poznaje, može tako lagati i pita se zašto konstruira takve lažne priče. Šokiran je samom idejom da bi netko bio plaćen za nenastupanje.

*Cijelu priču o vezi Thompsona i HDZ-a pročitajte u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista

Komentara 698

Avatar million
million
20:50 19.01.2011.

Jos jedna podvala UDBE !!!

MA
macor
23:30 19.01.2011.

Meni se cini da se se svodi tko kaze ljepo ili lepo, lijepo. schön..... Po tome se takmice ove budale . A sve je tako ozbiljno. Jadno. Umijesto svi ti ustanu se i kazu : \" e to nije u redu. Ali za to treba neka vrsta svijesti u covijeku. pamet. domoljublje. buducnost svoje zemlje i svoje zemlje i dijeceU Hrvatskoj treba samo reci ZIVIO USTASA . ZIVIO CETNIK. ZIVIO KOMUNIZAM I Obratno.Zato je hrvatski narod dopustio da ubicu dva mlada zivota osude na super buducnost.

BA
Barts
22:52 19.01.2011.

Pametan potez Sanadera ,trebao je da mu da i vise ,da prestane skroz da se bavi pevanjem.Steta za Sandera sto je imao te afere ,nije mogao da odoli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije