Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije
Povratak na članak

Thompson podijelio Sloveniju. Ima li šanse da se koncert ipak održi?

Slovenska se oporba izjasnila na sjednici odbora za nadzor tajnih službi. Sporan je “suspektan svjetonazor” kao argument za zabranu

Komentari 86

BR
brzzzy
13:23 20.05.2017.

Pa čemu tolika halabuka i zabrana oko običnog koncerta,čega se bojimo ljudi. Ne nosi Perković Marko paklenu napravu oko pojasa niti je terorista,ne ubija niti gazi narod. Ako netko želi gledati i slušati njegov koncert sretno mu bilo. Dosta podjelama narode,neka bude glazbe za sve ukuse i neka narod bude sretan i pjeva ako to želi......... Na svakom koraku u maloj zemlji se osjeti cinizam , podjele i ljubomora . čemu to ???...

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
13:48 20.05.2017.

Kom buju slovecnki policajci dozvolili nastup il nebuju njihva je stvar. Pravi problem je u obrazloženju koje (gle čuda) dolazi od ljevičarskih udruga. Ak je razlog širenje mržnje i netolerancije kak im onda u goste more dojti Bora Đorđević il onaj Baja Kninđa? Očigledno politikantstvo na dnevnoj bazi kakšno je često i pri nam, a ne neki karakterni stavovi il društvene vrijednosti !!!

VL
GD
Gospon Drug
14:13 20.05.2017.

Ako ne prihvaćate thompsona zašto onda i četnicima vućiću nikoliću i dodiku ne zabranite političke sastanke...

VL
DU
Deleted user
13:49 20.05.2017.

Ja sam za to da se pošalje jedno Dobrovoljno vatrogasno društvo iz malo većeg sela da okupira tu Sloveniju i već jednom riješe te probleme sa janezima!

VL
MA
marsovac
13:55 20.05.2017.

svaki drugi koji ovdije komentira, radje bi slusao lepu brenu a ne thompsona........ Pljujte vi po Hrvatima, Hrvati imaju svoju drzavu,....patite i dalje.

VL
HU
HugoMrgud
17:39 20.05.2017.

Pravi razlog zabrane koncerta je sasvim druge naravi. Naime Slovenci su shvatili da su koncerti Thompsona veoma posjećeni a i postoji veliko zanimanje za ovaj kocert te su stoga isti odgodili jer je postajala ozbiljna bojazan da svi neće statii na teritorij Slovenije

VL
IL
ilijan
18:27 20.05.2017.

Janša naravno da imate, ostatke komunističke hobotnice koja se tako lako ne predaje... Sloboda izražavanju, sloboda pjesmi...

VL
DU
Deleted user
16:12 20.05.2017.

Nisam veliki obožavatelj Thompsona, ali "Lijepa li si" je pjesma koja nas spaja i koju svako djete zna. Mislim da je ljubimora i srba i slovenaca što nemaju nešto sličnog, pa cak i UEFA i FIFA puštuju pismu prije utakmica, i oni ustaše!

VL
VL
????
14:56 20.05.2017.

O čemu se zapravo radi je vidljivo iz dva komentara s jednih slovenskih novina koji ću ja ovdje kopirati. Dovoljno dobro se razumije: Naja Vanko · Ljubljana, Slovenia En sposojen kometar, kako četniki obvladujejo Slovenijo.Slovenija postaja srbska gubernija.Praktično tretja Srbskaa republika na Balkanu. Če si pogledamo samo Ljubljano, najlepše srbsko mesto na svatu, vidimo, da je v njej Slovencev le še za vzorec. Slovenci so v Ljubljani izgubiuli gospdarsko, finančno, politično in tudi kulturno premoč. So le še sopotniki svojih južnih bratov. O tem se seveda uradno ne sme govoriti, saj se takšne ugotovitve, ki so popolnoma točne in dokazljive, takoj štejejo za fašistične, šovinistične in skrajno desne. Tudi v Mariboru je klima zelo podobna. Ko primerjamo koncert Tomsona in Cece praktično ni razlike. Oziroma je velika razlika. Tomson se je boril za osvoboditev Hrvaške, tako kot smo se Slovenci borili za osvoboditev Slovenije. Tako Hrvaška, kot Slovenija sta bili žrtve Srbskih četnikov in skrajnih nacionalistov.Med temi je bil prav gotovo Arkan, zločinec, ki je pač prej izdihnil, preden bi ga doletela zaslužena kazen. Ceca je nejgova soproga in se nikoli ni distancirala od njegovih zločinov, tako kot se večia Srbov živečih v Sloveniji ni odpovedala sanj o veliki Srbiji in pred vsem o rajski Jugoslaviji, ki so jo tako spretno vodili Srbi in imeli od nje največje koristi.

VL
TT
tTony
15:49 20.05.2017.

Thomspom je legenda zamislite da neko zabrani koncert Bruce Spingsteenu... USA... bi se digla na noge bravo Marko proud to be Born in Cratia .

VL
ZA
za87nik
18:41 20.05.2017.

Moj gospodine Glavaševiću ,sad si sam sebi skočio u prsaa , kad si rekao nakon izgubljenog rata to znači po tvom pobijednici pišu pravila ,a sad sam zaključi što to znači!!!

VL
Avatar babas
babas
15:12 20.05.2017.

Slovenija je i dan danas komunistička država. Srba , Jugoslovena i mješanih brakova imaju u postocima i više nego mi. U Bujici su jučer prikazali snimke kompletne slovenske vlasti kako pjevaju komunističke pjesme,cupkaju na kozaračka kola i kunu se Titu ljubičici bijeloj. Pravi Slovenci su danas manjina u Sloveniji,Jugoslaveni dominiraju!

VL
Avatar NoProfit
NoProfit
20:06 20.05.2017.

srbi su svugdje komunisti izuzev u srbiji.

VL
ME
Meter
16:28 20.05.2017.

Slovensku oporbu, Kolindu i Plenkovića ujedinio Thompson

VL
ME
melinda
21:46 20.05.2017.

Kud mi prije makose komentar ..Cijeli svijet izgleda nije u pravu kada osuduju Thompsona samo par velikih Hrvatina su u pravu kada podrzavaju Jasenovac Gradisku i ostala stratisca zla

VL
SV
stjepan v.
17:17 20.05.2017.

Marko izgleda da im moras ugoditi i ne pjevati neke pjesme. Mozda ih strah Cavoglava!

VL
DU
Deleted user
17:20 20.05.2017.

Vulgarnost i primitivizam ovih komentara protiv Marka Prekovića Thompsona govore upravo o samim komentatorima. "Eh što im se povapire lica ..." Jasno je o kome se radi. Ne smeta im Ceca (žena ratnog zločinca i udbaškog ubojice Arkana) niti im smeta Bora Đorđević (deklarirani četnik).

VL
Avatar CVETKO1
CVETKO1
23:31 20.05.2017.

Jeasu li Slovenci u EU ? Je li CRO u EU ? Ništa mi nije jasno a svi znamo : "Tko pjeva - zlo ne misli" !!! Riječi nisu bitne ...već /zlo/djela ! Gde je "demokracija i transparentnost" - akoo nije na "koncertima" i u "duhu nacije" - pjevajuće i čimbeničke !

VL
PO
Pomrdalo
20:12 20.05.2017.

Ima poslovica , "tko pjeva zlo ne misli". Uzbuna je zbog zabrane Thompsona u stranim zemljama. Prvo treba pred svojim vratima pomesti. Konacno Thompson je zabranjivan u Hrvatskoj. STA JE SA PULOM? NEDAVNO JE OREPIC HTIO UHAPSITI THOMPSOA?.

VL
Avatar Damir
Damir
21:32 20.05.2017.

Onda su i Austrija, Švicarska. Nizozemska isto srpske zemlje. U EU se živi zajedno. Svatko kod svakog može ići živjeti i raditi te ovakvi kao Thompson sa svojim porukama nisu poželjni.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.