Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srbija - kosovo

Thaçi prekinuo pregovore nezadovoljan ponudom C. Ashton

'High Representative of the European Union for Foreign Affairs and Security Policy Catherine Ashton  (R) and Kosovo Prime Minister Hashim Thaci hold a press conference following their working session
Reuters/PIXSELL
17.04.2013.
u 16:57

Poznato je kako je Srbija u Bruxellesu dobila nešto bolju ponudu od Kosova kada je riječ o policiji i sigurnosnim pitanjima

Kosovski premijer Hashim Thaçi prekinuo je pregovore u Bruxellesu nezadovoljan ponudom visoke predstavnice EU Catherine Ashton, piše Blic.

Što mu je Ashton točno ponudila, još se ne zna, no poznato je kako je Srbija u Bruxellesu dobila nešto bolju ponudu od Kosova kada je riječ o policiji i sigurnosnim pitanjima.

Pregovaračima iz Srbije za sjever Kosova nudi se da Srbi budu regionalni zapovjednici i lokalni zapovjednici policije.

– Ispostavilo se da je srbijanski državni vrh bio u pravu što nije prihvatio ponudu u prvim pregovorima jer je ona sada nešto povoljnija – kaže izvor Blica.

>> 'Nikada nećemo prihvatiti zahtjeve Beograda koji će kršiti naš Ustav'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije