Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez dogovora
Povratak na članak

Thaçi ne popušta, traži ukidanje srpskih institucija i priznanje

Iako Kosovo ima podršku zapadnih sila, Njemačke i SAD-a, Srbija ne želi pristati na rješenje u kojem bi bila jedina koja popušta

Komentari 4

OB
-obrisani-
20:59 04.03.2013.

Thaci vodi ispravno politiku prema Srbima !!

VL
Avatar chelios
chelios
11:41 05.03.2013.

04.03.2013. u 21:54h ..Marsijanac je napisao/la: Thaçi ne popušta, traži ukidanje srpskih institucija i priznanje >>> Zelio bih vas upozoriti na jednu zanimljivu stvar. Sve ove godine nema nikakvog mjesanja Albanije u odluke o Kosovu. A sad se prisjetite Srbije i njihovog guranja noseva u poslove BiH i Hrvatske ----------------------------------------------------- Jesi ti glup ili se samo malo pravih kvrgav???? Pa oni svo ovo vreme rade baš upravo onako kako im to Albanija sugeriše!!! Albanija sugeriše, a Amerikanci huškaju, ili su bar huškali ranije,sad nešto i oni brišu ruke od njih u zadnje vreme, što je sasvim uočljivo!.

VL
Avatar chelios
chelios
11:46 05.03.2013.

05.03.2013. u 08:55h helex je napisao/la: Imaju svoju nezavisnost, zašto bi popustili. To što ta činjenica još nije sjela srbima u glavu, nije njihov problem. Nisu oni kao mi, kad je u pitanju slovenska sapunica. ---------------------------------------------------- Dasleko je od togaa da su oni nezavisni!!! To što su neke zemlje njih priznale to je čista individualna stvar tih zemalja, koje su to uradile pod pritiskom Amerikanaca, koji još uvek nisu završili svoj posao koji obavljaju na Kosovu i Metohiji. Kosovo i Metohija je najobičniji čardak ni na nebu ni na zemlji, i tako će ostati dokle god ne dobije priznanje od UN-a, a naravno dok se Srbija ne složi sa tim to se neće ni dogoditi. Drugim rečima rečeno Srbija drži ključeve za Kosovsku nezavisnost.

VL
Avatar Becarina
Becarina
19:48 05.03.2013.

Kosovo njie vise srpska kolonija a albanci su simpatican narod,koji nije jurio u kpj i zato nema toliko izdajnika(utega na nogama) kao Hr ili BH .Zato ce im ici dobro u skoroj buducnosti i ja im zelim sve najbolje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.