Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan nakon rukovanja

Thaçi i Dačić otputovali u New York istim zrakoplovom

Thaci Ashton Dacic
Tomislav Krasnec/VLM
21.03.2013.
u 13:24

Thaçi i Dačić su se sinoć, prvi put od početka dijaloga, javno rukovali i nakon razgovora održali tiskovnu konferenciju na kojoj su rekli da dogovor nije postignut, ali je načinjen napredak.

Srpski mediji javljaju kako su iz Bruxellesa pregovarači Prištine i Beograda, Hashim Thaçi i Ivica Dačić jutros otputovali istim zrakoplovom u New York na zasjedanje Vijeća sigurnosti UN-a gdje je na dnevnom redu i situacija na Kosovu.

Visoka predstavnica EU Catherine Ashton, koja posreduje u dijalogu čija je sedma runda održana jučer u Bruxellesu, još ranije je rekla da će dvojica pregovarača zajedno otputovati u New York što su, uz sinoćnju zajedničku tiskovnu konferenciju, europski dužnosnici pozdravili \"kao značajan korak prema normalizaciji odnosa Beograda i Prištine\".

Thaçi i Dačić su se sinoć, prvi put od početka dijaloga, javno rukovali i nakon razgovora održali tiskovnu konferenciju na kojoj su rekli da dogovor nije postignut, ali je načinjen napredak.

>>FOTO Dačić i Thaci prvi puta se javno rukovali!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije