Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Jadranskoj magistrali

Pojavila se teorija o uzroku sudara: Tri osobe poginule, a tri teško ozlijeđene

Senj: Tri osobe poginule u sudaru kod Sibinja Krmpotskog
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/8
Autori: Vecernji.hr, Hina
29.08.2020.
u 16:02

Sudar se dogodio oko 8 sati i pet minuta ujutro u ovom mjestu između Novoga Vinodolskog i Senja.

U sudaru dvaju osobnih automobila u mjestu Sibinj Krmpotski na Jadranskoj magistrali u subotu poginule su tri osobe, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Sudar se dogodio oko 8 sati i pet minuta ujutro u ovom mjestu između Novoga Vinodolskog i Senja.

Pod još uvijek neutvrđenim okolnostima došlo je do sudara VW Pola talijanskih registarskih oznaka te Opela s hrvatskim tablicama. Troje poginulih su, kako piše Jutarnji list, hrvatski državljani.

Za razliku od vozila hrvatskih tablica u kojem nitko nije preživio, tri osobe iz VW-a talijanskih oznaka teško su ozlijeđene. Vatrogasci su ih oslobodili iz smrskanog vozila te ih predali djelatnicima Hitne pomoći koji su ih prevezli na sanaciju ozljeda u KBC Rijeka.

 

Očevid na mjestu nesreće je u tijeku te će više podataka biti dostupno kasnije. Promet ovim dijelom Jadranske magistrale bio je u prekidu

Kako su izvijestili na stranici 'Vatrogasci - oni su naši heroji', na intervenciju su izašli i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva San Marino Novi Vinodolski te pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Senj.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, do sudara je došlo tijekom pretjecanja, međutim to nije službeno potvrđeno. 

Ključne riječi

Komentara 18

NE
nebitnoime
10:44 29.08.2020.

Svako ljeto prolazim tamo, uska (i lijepa) zavojita cesta gdje ne vidis sto je iza ugla ali iz nekog razloga toliko glupih nervoznih ljudi koji stavljaju glavu u torbu i obilaze kolonu samo da bi bili 2-3 mjesta naprijed u njoj

DU
Deleted user
11:28 29.08.2020.

Ja kad sjednem sa svojim prijateljima u Kninu i kazem im koliko sam putovo od Zg do Knina starom ceston oni mene proglase ludim i nesposobnim...dalje ne trebam pricat....

YU
Yura310352
17:38 29.08.2020.

Upravo na toj dionici Jadranske magistrale ovo ljeto sam doživio suludo preticanje od strane kombi vozila Karlovačkih registarskih oznaka. Pretjecao je na nepreglednim i nedezvoljenim mjestima i automobile u koloni koji su puno snažniji i brži od njega. Zaista nevjerojatno i suludo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije