Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobuna u vrtiću
Povratak na članak

Tete: Prevelike grupe u vrtićima zločin su prema djeci

Pravobraniteljica za djecu Mila Jelavić upozorava da vrtić nije mjesto čuvanja djece dok roditelji rade, već mjesto poticanja ranog rasta i razvoja na kojem djeca dobivaju jednake razvojne šanse prije polaska u školu.

Komentari 7

AU
autoritet
22:40 30.08.2010.

Koliko floskula, koliko fraza, koliko gluposti naših tzv zaštitnica dječjih prava... naučile kokodakati 5 rečenica i samo ih ponavljaju... U pomoć...

VL
L3
luka_37
23:19 30.08.2010.

Neka se Mila Jelavić potrudi ono govno od Bandiča i sve njegove rodjake strapati u zatvor a njihove velebne stanove pretvoriti u vrtiće...pa ugledajmo se u nase vrle susjede...

VL
TH
than
02:36 31.08.2010.

Djeca ce dobiti elementarno, hranu i spavanje... Bio sam u vrticu 2 godine i nikada nisam spavao. Eto moja nesreca je sto nisam dobio jednaku razvojnu sansu. Ovako sam diplomirao pravo i uskoro elektrotehniku. Inace, da sam dobio tu sansu vjerojavno bi jos uz to i medicinu ili bar veterinu...

VL
GA
gamsty
07:36 31.08.2010.

Bitno da Bandinjo ima za kumove i prijatelej i za svoj džep. Koga briga za vrtiće, nek djeca pate. Bitno da se rade skupi zahodi, gdje se mogu pokrast milijuni! A Uskok i dalje šuti i ne reagira. Šta je Bajo, omastio i ti brk?

VL
VL
vlatx
07:49 31.08.2010.

Kada će našim vladajućima biti jasno da se postizanje nekih europskih standarda moraju zadovoljiti neki uvjeti a ne se samo pozivati na njih. Naši političari bi se vozili u skupocijenim vozilima sa službenim vozačima, kupovali na služebnu karticu, zvali na službeni telefon i sve to pravdaju svojim velikim opterećenjem i umorom. Možda bi bilo bolje da se odreknu svih tih službenih troškova i malo manje \"rade\" pa će biti dovoljno ušteđenih novaca koji oni \"službeno\" troše za izgradnju vrtića i škola.

VL
SL
Slovojed
08:23 31.08.2010.

Pravobraniteljica za djecu Mila Jelavić upozorava da vrtić nije mjesto čuvanja djece dok roditelji rade, već mjesto poticanja ranog rasta i razvoja na kojem djeca dobivaju jednake razvojne šanse prije polaska u školu. ***************************************** Hahahahahaha... ovo objašnjava sve one slučajevee kad su klinci znali odlutati iz vrtića, pa se digla cijela hajka i policija u potragu za mališanima. Pa naravno, ne idu dječica u vrtić da ih tete čuvaju. One tu služe samo za animiranje; namakanje kista i crtanje po papiru. Eto dragi roditelji, upozoreni ste od pravobraniteljice... E, gđo Jelavić, jeste čuli za onu \'ispeci pa reci\'?

VL
CR
croatica888
09:53 31.08.2010.

Kaj se sad pak tu ne sme reć? Da je bolje da imamo hercegovnarsku arenu, maksimir, studentsku bolnicu i sl. gluparije nego da nam djeca povratnika nemaju gdi poćeti odrastati jer je cilj komunističkoj gamadi koje treba lustrirati ne zakonomm nego nožem i metkom da zakoči Hrvatsku? Kaj, kaj, kaj se ne smije reći??????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.