Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLETJELI U KANAL

Teška prometna nesreća u Pleternici: Mladić zadobio teške ozlijede glave

Foto: Požega.eu
08.10.2019.
u 12:29

Mladići su prevezeni vozilom Hitne medicinske pomoći u požešku bolnicu u kojoj je na liječenju, zbog zadobivenih ozljeda, suvozač zadržan

Noćas oko tri sata na području grada Pleternice došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Prema prvim informacijama u prometnoj nesreći je sudjelovao Golf požeških registarskih oznaka u kojem su se nalazila dvojica mladića. Kako Požega.eu doznaje, suvozač je zadobio teške ozljede glave dok je vozač gotovo neozlijeđen.

Prema riječima očevidaca Golf se kretao iz pravca Ašikovaca prema Zarilcu. Na izlazu iz Ašikovaca je u zavoju zahvatio rub na suprotnoj strani kolnika uslijed čega je izgubio nadzor nad vozilom. Sletjeli su u kanal gdje se auto prevrnuo na krov.

Mladići su prevezeni vozilom Hitne medicinske pomoći u požešku bolnicu u kojoj je na liječenju, zbog zadobivenih ozljeda, suvozač zadržan. Po dovršetku policijskog očevida bit će poznat uzrok prometne nesreće.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
ObrenM
17:16 08.10.2019.

"Po zavrsetku Ocevida bit ce poznat uzrok nesrece."Sigurno je vozac iz stranke ili ugledne obitelji, kada se ceka rezultat ocevida,gdje i dijete vidi uzrok.

MT
makan tahi
08:47 09.10.2019.

svako malo se ovdje netko skrši

Avatar fredi
fredi
14:09 08.10.2019.

Zar ozlijede? Stvarno? Ah taj pravopis!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije