Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Pijani vozač zabio se u drvo kod Garešnice, poginuo suputnik: 'Bili su sumještani, vraćali su se s karmina'

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
15.04.2022.
u 11:30

Vozač je alkotestiran te je utvrđeno da je upravljao pod utjecajem alkohola, kažu u policiji, ne navodeći o kojoj koncentraciji alkohola je riječ

Pod utjecajem alkohola i zbog prebrze vožnje 24-godišnjak je u četvrtak navečer kod Garešnice automobilom udario u stablo, a na mjestu nesreće poginuo je 71-godišnji suvozač, dok je  spomenuti vozač teže ozlijeđen.

Iz bjelovarsko-bilogorske Policijske uprave u petak su priopćili da se nesreća dogodila oko 22.20 sati nakon što je 24-godišnjak Golfom zagrebačkih registracija u mjestu Dišnik izgubio nadzor na cesti te se nastavio nekontrolirano kretati po desnoj bankini.

Pritom je udario u stablo hrasta pokraj ceste, nakon čega se automobil prevrnuo na bok. 

Od zadobivenih ozljeda na mjestu nesreće poginuo je 71-godišnji putnik u tom vozilu, dok je vozač vozilom hitne pomoći prevezen u Opću županijsku bolnicu Pakrac gdje je zbog težih ozljeda zadržan na liječenju. Vozač je alkotestiran te je utvrđeno da je upravljao pod utjecajem alkohola, kažu u policiji, ne navodeći o kojoj koncentraciji alkohola je riječ.

Neslužbeno doznajemo da su vozač i suvozač bili sumještani. Vozač je zadobio teške ozlijede, ali kako doznajemo, nije u životnoj opasnosti. Navodno su se vraćali s karmina, doznaju 24sata.

Iz policije protiv tog 24-godišnjaka najavljuju kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.  

Zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru naložio je obdukciju tijela poginulog, a u vremenu od 22.42 do 2 sata u noći lokalna cesta Dišnik – Kapelica bila je zatvorena za promet. Inače, 71-godišnji L. B. druga je poginula osoba ove godine na prometnicama Bjelovarsko-bilogorske županije.

VIDEO: MUP objavio snimku uhićenja krijumčara kokaina

 

 

Komentara 1

MA
Marvin
13:13 15.04.2022.

Ko dozvoli takvim starcekima da jos voze .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije