Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Tragedija u Baranji: Biciklistica poginula u naletu auta

Bilje: Biciklistkinja poginula nakon što je na nju naletio osobni automobil
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/5
17.06.2018.
u 18:09

Čak su četiri osobe izgubile život na osječko-baranjskim prometnicama u samo 48 sati

U naletu automobila na bicikl poginula je biciklistica, izvijestila je PU osječko - baranjska. Prometna se nesreća dogodila u nedjelju oko 16 sati na ulazu u Kopačevo od pravca Bilja, u Baranji. Poznata je to, inače, biciklistička ruta.

Čak su četiri osobe izgubile život na osječko-baranjskim prometnicama u samo 48 sati. U petak je, podsjetimo, poginula biciklistica u Đakovu te stariji muškarac i zena u Donjoj Motičini, u sudaru automobila i kamiona.

Bilje: Biciklistkinja poginula nakon što je na nju naletio osobni automobil
1/6
Ključne riječi

Komentara 3

DH
dalibor.hren
21:05 17.06.2018.

Biciklisti i motoristi su najveća opasnost na cestama!

80
8.000 eura, 8.000 eura!
18:10 18.06.2018.

Nisu bibiklisti problem nego što nema biciklističkih staza i jer vozači ne poštuju pravilo da su biciklisti i pješaci zaštićena kategorija sudionika u prometu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije