Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR VOZILA I MOTOCIKLA

Teška nesreća kod Zadra: Poginuo motociklist, dva mladića teško ozlijeđena

Prometna policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL Ilustracija
14.06.2021.
u 08:44

Tri osobe s teškim ozljedama prevezene su u bolnicu.

Jučer navečer oko 21:10 dogodio se sudar osobnog vozila i dva motocikla na Jadranskoj magistrali u Murvici pokraj Zadra, u kojem je poginuo 52-godišnji muškarac. 

"​Postoji osnovana sumnja da je do nesreće došlo kada je 52- godišnji vozač motocikla zadarskih registarskih oznaka vozio iz smjera Posedarja u smjeru Zadra te započeo pretjecati osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 50-godišnjak te je na lijevom prometnom traku, namijenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smjera, udario u prednji dio osobnog automobila zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak, a koji se kretao istom dionicom.

​Nakon udara osobni automobil zadarskih oznaka nastavio se nekontrolirano kretati u smjeru Posedarja te se zaustavio izvan kolnika, a vozač motocikla pao je s motocikla izvan kolnika. Prilikom udara dijelovi motocikla i osobnog automobila oštetili su osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka i drugi motocikl zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 19-godišnjak, a koji se kretao iza 52-godišnjeg vozača motocikla, uslijed čega je 19-godišnjak s motociklom sletio izvan kolnika, pao s motocikla te se zaustavio u niskom raslinju. 

​U prometnoj nesreći vozač motocikla, 52-godišnjak, preminuo je na mjestu nesreće, a 28-godišnji vozač osobnog automobila i 19-godišnji vozač motocikla kolima HMP-a prevezeni su u Opću bolnicu Zadar, gdje su im konstatirane teške tjelesne ozlijede.

​Na mjestu događaja izašli su policijski službenici koji su obavili očevid kojim je rukovodio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u Zadru. U vremenu od 21.25 do 3.25 sati navedena dionica DC-08 bila je zatvorena za sav promet te se promet odvijao alternativnim pravcem.

​Nadležno državno odvjetništvo u Zadru naložilo je provođenje obdukcije, a poduzimaju se i druge dokazne radnje i izvidi radi utvrđivanja okolnosti nastanka prometne nesreće", izvijestila je policija.

Ključne riječi

Komentara 2

ŽE
Žekijeva
18:46 15.06.2021.

Kako je u redu da netko ko govori protiv stradalog moze govoriti sto hoce, doduse na osnovi clanka u kojem nisu navedene bitne činjenice, a kad se napiše stvarno stanje stvari komentari su obrisani?

DU
Deleted user
09:11 14.06.2021.

To je tako kad se prelazi puna i sijeku zavoji po magistrali.......samo dajte...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije