Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burno jutro!

Skrivio dvije prometne nesreće u nekoliko minuta pa odbio testiranje na alkohol i droge

Google Maps
11.06.2021.
u 11:38

U vinkovačkoj bolnici utvrđeno je da su oba vozača osobnih automobila lakše ozlijeđena, 30-godišnji suvozač u osobnom automobilu belomanastirskih registracijskih oznaka teže je ozlijeđen, a vozač traktora nije ozlijeđen

U četvrtak u ranim jutarnjim satima u Nuštru, nedaleko od Vinkovaca, policija je zabilježila neobičan događaj koji je skrivio 27-godišnji vozač osobnog automobila belomanastirskih registracijskih oznaka. Prema navodima policije, vozač je u kratkom vremenskom razmaku skrivio dvije prometne nesreće, a onda je odbio alkotestiranje i ispitivanje prisutnosti droga u organizmu.

Vozač je prvo oko 5.50 sati zbog neprilagođene brzine udario u stražnji dio osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka koji je 31-godišnjak prethodno zaustavio neposredno ispred raskrižja s ulicom Križnog puta zbog crvenog svjetla na semaforu. Iz policije su dodali kako je nakon nekoliko minuta 27-godišnjak napustio mjesto ove prometne nesreće, a potom u obližnjoj ulici u Nuštru, u Ulici Križnog puta, udario u stražnji dio traktora osječkih registracijskih oznaka prilikom pretjecanja.

U vinkovačkoj bolnici utvrđeno je da su oba vozača osobnih automobila lakše ozlijeđena, 30-godišnji suvozač u osobnom automobilu belomanastirskih registracijskih oznaka teže je ozlijeđen, a vozač traktora nije ozlijeđen. Odbio je ispitivanje prisutnosti alkohola i droga u organizmu, pa su 27-godišnjaku u bolnici u Vinkovcima analizirali krv i urin.

Kod druga dva vozača nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu. Nadležnom državnom odvjetništvu slijedi kaznena prijava protiv 27-godišnjaka zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije