Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putovali na meč

Suci koji su trebali suditi Dinamu teško ozlijeđeni u nesreći kod Male Kapele

Foto: HAK
1/2
14.12.2019.
u 13:01

Policijska uprava karlovačka tako je potvrdila da su uslijed sudara tri osobe zadobile teške tjelesne ozljede, koje su im konstatirane nakon što ih je Hitna prebacila u Opću bolnicu u Ogulinu.

Sinoć oko 20 sati dogodila se teška prometna nesreća na autocesti A1 Zagreb-Split, kod tunela Mala Kapela, potvrđeno je Slobodnoj Dalmaciji

Policijska uprava karlovačka tako je potvrdila da su uslijed sudara tri osobe zadobile teške tjelesne ozljede, koje su im konstatirane nakon što ih je Hitna prebacila u Opću bolnicu u Ogulinu.

Index.hr javlja kako su u nesreći stradali dalmatinski nogometni suci - Alen Jakšić i Jakov Titlić, koji imaju po nekoliko slomljenih rebara, teško, a Goran Perica lakše. Oni su putovali u Zagreb kako bi sudili današnju utakmici Dinama i Lokomotive u HNL-u, za koji je HNS sada delegirao novu sudačku trojku.

Do nesreće je došlo na 102. kilometru autoputa iz smjera Splita prema Zagrebu, a sudarili su se osobni automobil šibenskih i drugi, zagrebačkih registracijskih oznaka.

- Padao je snijeg na našem području, a do sudara je došlo zbog neprilagođene brzine- kazali su Slobodnoj Dalmaciji u Policijskoj upravi karlovačkoj, te dodali da su uvjeti na cesti jutros bolji. Kolnici su, kazao je dežurni policajac, mokri, ali nema snijega.

Ne idite s litnjim gumama na zagrebački Advent, komentirali su na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavu o prometnoj nesreći, koja se sinoć dogodila na autocesti A1 Zagreb-Split, kod tunela Mala Kapela.

-Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i ne kreću na put bez zimske opreme - ističu u HAK-u. 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
13:31 14.12.2019.

Deckima brz oppravak i da su za Hrvatski Bozic sa svojim obiteljima, ima sudaca, vazno je zdravlje.

Avatar Zgubider..
Zgubider..
10:53 14.12.2019.

"...sudarili su se osobni automobil šibenskih i drugi, zagrebačkih registracijskih oznaka...."___Sudionicima ove nesretne dalmatinsko-zagorske "ljubavi" dobar i brz oporavak. Ljudi polako, oprez i pamet u glavu...

BA
Barbasmora
16:36 14.12.2019.

Hrvati smo najboljši vozači!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije