Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dani žalosti u općini

Prometna nesreća kraj Imotskog: Teško ozlijeđeni mladić izgubio bitku za život

Hitna pomoć
Foto: Borna Filić/PIXSELL
02.11.2019.
u 07:21

Prema najnovijim informacijama, jučer je u bolnici preminuo drugi teško ozlijeđeni mladić.

Petorica su mladića prije nekoliko dana sletjela s ceste u Runovićima te je ova prometna nesreća odnijela život 16-godišnjeg nogometaša, a prema novim informacijama, i teško ozlijeđenog 17-godišnjaka.

Podsjećamo, jedan je mladić preminuo na mjestu, dok su dvojica lakše ozlijeđena, a dvojica su teže ozlijeđena bila. Mladići su se vraćali s rođendanske proslave kad su zbog skliskog kolnika sletjeli s ceste i udarili su zid kuće. Poginuli nogometaš išao je u drugi razred srednje škole u Imotskom. Tragična nesreća zavila je u crno cijelu Imotsku krajinu, a pogotovo Runoviće. Prema najnovijim informacijama, jučer je u bolnici preminuo drugi teško ozlijeđeni mladić. Kako doznaje Dalmacija news, maloljetnik je već nekoliko dana bio u kritičkom stanju, točnije u stanju kliničke smrti.

Općina Runovići je zbog stravične smrti mladih mještana proglasila tri dana žalosti te na "javnim mjestima neće održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitirati glazba u ugostiteljskim objektima".

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mangupica
08:01 02.11.2019.

Predhodniku sotona i gomora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije