Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozači, oprez!

Teška prometna nesreća kod motela Plitvice: Kamion naletio na pješaka

Nesreća kod motela Plitvice
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
20.01.2018.
u 08:08

Teretno vozilo naletjelo je na pješaka, no još nisu poznati svi detalji nesreće

Teška prometna nesreća dogodila se jutros oko 4.30 sati kod motela Plitvice na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Jankomir i Lučko.

Teretno vozilo naletjelo je na pješaka koji je podlegao ozljedama, no još nisu poznati svi detalji nesreće. Očevid je u tijeku.

HAK je pak izvijestio kako se na tom dijelu autoceste vozi otežano zaustavnim trakom i servisnim kolnikom kroz čvor Lučko te je pozvao vozače na oprez.

Nesreća kod motela Plitvice
1/8

Komentara 8

Avatar links
links
08:59 20.01.2018.

otkuda tamo pješak? a postoji prolaz iznad ceste...

Avatar Zgubider.
Zgubider.
10:11 20.01.2018.

Kod motela Plitvice ljudi jako često pretrčavaju preko autoceste (dva smjera, četri trake!). Često prodješ onuda i vidiš ljude sa strane koji „snimaju“ situaciju i čekaju povoljnu priliku. Najgore je to da gore kroz motel ima prolaz s jedne na drugu stranu za pješake, a baš i da nema, voziš autom dalje ca. 1 Km i okreneš se na izlazu i vratiš se nazad 1 Km i to ti je to.

MT
makan tahi
10:07 20.01.2018.

sad će staviti ogranićenje 30km/h na tom djelu kako bi tupani mogli sigurnije pretrćavati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije