Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sveti Petar u Šumi

Teška nesreća: Vlak naletio na vozilo, vatrogasci izvukli muškarca iz smrskanog auta

U Svetom Petru u šumi automobilom podletio pod vlak
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/6
14.02.2021.
u 19:01

Autom je upravljao 60-godišnjak, ali nije poznata težina njegovih ozljeda

 Još uvijek nije poznata težina ozljeda koje je zadobio vozač "Opela corse" na koju je u nedjelju poslijepodne na pružnom prijelazu u Svetom Petru u Šumi nedaleko Pazina naletio putnički vlak, izvijestila je istarska policija.   

Nesreća se dogodila oko 15.30 sati prilikom prelaska "Opela corse", kojom je upravljao 60-godišnjak, preko željezničke pruge kada je to vozilo udario vlak koji prometuje na relaciji Pazin-Pula.

"Vatrogasci su izvukli vozača iz smrskanog automobila. Prevezen je u pulsku Opću bolnicu, a težina ozljeda još nije poznata", naveli su iz istarske policije.

Kako se neslužbeno doznaje, nakon što je vlak udario u vozilo, zanosio ga je nekoliko metara tako da je Opel "pokupio" prometni znak svojom lijevom stranom. Na mjestu događaja intervenirali su vatrogasci koji su morali izvući vozača iz uništenog automobila da bi ga hitna pomoć odvezla u pulsku bolnicu.

Očevid je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 2

AH
antun.homjak
05:59 15.02.2021.

Vlak je ujedno i teži!

ZG
zg1985
19:21 14.02.2021.

vlak je uvijek brzi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije