Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrogasci ih morali izvlačiti

Policija objavila detalje nesreće u Splitu: Poginula suputnica, vozačica teško ozlijeđena

Nesreća u Splitu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
28.09.2019.
u 11:42

Unesrećene su iz vozila morali izvlačiti vatrogasci

Jedna osoba je smrtno stradala nakon prevrtanja vozila koje je izletjelo s kolnika na Putu Sv. Lovre u Splitu. Nesreća se dogodila oko 2,50 sati. Zbog očevida prometnica je bila zatvorena za promet.

Smrtno je stradala ženska osoba, a ozlijeđeno je još troje ljudi. Unesrećene su iz vozila morali izvlačiti vatrogasci, javlja Dalmatinski portal.

- Noćas u 2.50 sati u ulici Put Svetog Lovre u Splitu osobno vozilo Mitsubishi splitskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 45-godišnjakinja, sletjelo je s kolnika. Vozilo se tom prilikom prevrnulo na krov. U prometnoj nesreći je smrtno stradala 43-godišnja putnica iz vozila, dok su dva putnika, u dobi od 31 i 22 godine lakše ozlijeđeni, te su nakon pružene liječničke pomoći otpušteni iz bolnice. Vozačica je teško ozlijeđena i zadržana je na bolničkom liječenju. Na mjestu događaja je obavljen očevid, kojim je rukovodilo Općinsko državno odvjetništvo - objavila je policija.

Video: Veće kazne u prometu

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Dumen
Dumen
09:16 28.09.2019.

Da su ostale one blage kazne bilo bi najmanje sedam poginulih.

IL
ilijan1a
09:28 28.09.2019.

Opet u Splitu,daj ljudi posjetite se auto se ničega ne boji

OB
ObrenM
11:08 28.09.2019.

Zasto ne napisete da je vozila zena (vjerovatno pod vitaminima) .Objavu zabranile B.A.B.E.,LGB-te i ostale cijenjene feministicne udruge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije