Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATVOREN ZA PROMET

Teška prometna u tunelu u Rijeci: Dvije osobe poginule u sudaru

Rijeka: Teška prometna nesreća u tunelu Pećine
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/5
09.02.2024.
u 23:08

Detaljnije informacije bit će dostupne nakon očevida, a promet cestom D-404 između čvora Vežica i raskrižja s ulicom A. K. Miošića je zatvoren u oba smjera

Dvije su osobe smrtno stradale u petak navečer u teškoj prometnoj nesreći u tunelu Pećine u Rijeci, izvijestila je primorsko-goranska policija. Policija navodi kako je u tunelu Pećine, na cesti D-404, na istočnom izlazu iz Rijeke, oko 21.45 sati došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva vozila te su dvije osobe poginule.

Detaljnije informacije bit će dostupne nakon očevida, a promet cestom D-404 između čvora Vežica i raskrižja s ulicom A. K. Miošića je zatvoren u oba smjera te se odvija obilazno. 

POVEZANI ČLANCI:

Rijeka: Teška prometna nesreća u tunelu Pećine
1/5

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
23:26 09.02.2024.

Žao mi je.Ali ...Vozi se brzo. Na pazi se. Prije 20-ak dana vozio sam kroz Malu kapelu. Oko 100 km na sat. I odjednom jedan bahati nasilnik, jer jedino ga tako mogu nazvati, u bijelom Audiju velikom brzinom pretekao cijelu kolonu (autobus, 4 osobna vozila, kombi)... I izgubio se u dubini tunela.A kamere posvud.

DU
Deleted user
23:54 09.02.2024.

rubinet potpuno si u pravu, nazalost u prometu jedna strana nije dovoljna da se izbjegne tragedija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije