Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASCI NA INTERVENCIJI

FOTO Teška nesreća u Petrinji: Vozač sletio s ceste u kanal, pa završio u bolnici

Foto: Javna vatrogasna postrojba Grada Petrinje/Facebook
1/2
26.03.2024.
u 10:24

"Pomažemo u transportu unesrećenog vozača do vozila Hitne medicinske pomoći i osiguravamo mjesto intervencije. Na terenu zajedno s djelatnicima Hitne medicinske pomoći i Policijske postaje Petrinja", objavili su vatrogasci.

Teška prometna nesreća dogodila se u noći s ponedjeljka na utorak u Petrinji, kad je automobil izletio s ceste i završio u kanalu. Vozač osobnog vozila je ozlijeđen te je prebačen u bolnicu.  Na intervenciji su pomagali i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Petrinje koji su objavili na Facebooku detalje nesreće, kao i fotografije.

Oni su na terenu bili s dva vozila i četiri djelatnika. Dojavu o nesreći dobili su 12 minuta nakon ponoći. "Pomažemo u transportu unesrećenog vozača do vozila Hitne medicinske pomoći i osiguravamo mjesto intervencije. Na terenu zajedno s djelatnicima Hitne medicinske pomoći i Policijske postaje Petrinja", objavili su vatrogasci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije