Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA TRAŽI SVJEDOKE

Teška nesreća u općini Klis: U sudaru tri vozila poginule dvije osobe

Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Prugovu kod Splita
Foto: Zvonimir Barisin
1/11
17.10.2023.
u 21:07

Više informacija o nesreći bit će poznato po završetku policijskog očevida

Prometna nesreća dogodila se večeras, nešto poslije 20 sati, na DC56 u mjestu Prugovo. Prema informacijama Policijske uprave splitsko-dalmatinske, u nesreći su smrtno stradale dvije osobe, a jedna je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u bolnicu. U nesreći su sudjelovala dva osobna vozila i jedno kombi vozilo

Policija je i uputila apel: "Molimo očevice ove nesreće da se jave u Postaju prometne policije na brojeve telefona 021/ 504-036 i 504-010 ili osobno pristupe u postaju na adresi Put Plokita 81, Split ili da nazovu 192".

VEZANI ČLANCI:

Kako dodaje policija, obaviješten je dežurni zamjenik državnog odvjetništva te slijedi obavljanje očevida. Po njegovu završetku, bit će poznato više informacija o nesreći. 

Kratka je informacijama objavljena i na stranici Hrvatskog autokluba (HAK): "Zbog očevida prometne nesreće u mjestu Prugovo na dionici DC56 Gornji Muć - čvor Klis Grlo prometuje se uz regulaciju prometne policije". PU splitsko-dalmatinska ranije je istaknula kako je cesta zatvorena za sav promet koji je preusmjeren na obilazne pravce.

VIDEO Teška prometna nesreća u Zagrebu, sudjelovali auto i ZET-ov bus

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije