Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADILIŠTE GDJE SE URUŠILA ZGRADA

Teška nesreća na radu u Zagrebu: Muškarac (46) pao tijekom izvođenja radova, u komi je

Zbog urušavanja tijekom obnove kontrolirano srušena polovica zgrade
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
08.03.2023.
u 23:17

Liječnička pomoć, navodi Policijska uprava zagrebačka, pružena mu je Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice

Na području Črnomerca, u Ilici, dogodila se jučer, 7. ožujka, oko 12.20 sati nesreća na radu. Tijekom izvođenja građevinskih radova, kako je priopćila Policijska uprava zagrebačka, 46-godišnji je zaposlenik pao s visine od oko četiri metra i zadobio teške tjelesne ozljede. 

Liječnička pomoć, dodaje PU zagrebačka, pružena mu je Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice. Kako doznaju 24sata, riječ je o muškarcu iz Rijeke koji je u vrlo teškom stanju i u komi.

Teška nesreća dogodila se na istom građevinskom kompleksu gdje se danas urušio dio zgrade. Podsjetimo, tijekom rekonstrukcije, došlo je jutros do nepredviđenog urušavanja dijela zgrade Hrvatskog katoličkog sveučilišta. U urušavanju nitko nije ozlijeđen, a policija i vatrogasci brzo su reagirali i iz mjera predostrožnosti zatvorili promet tim dijelom grada. Zbog urušavanja, dio zgrade, koja se nalazi svega nekoliko metara od Ilice, morao je biti srušen.

VIDEO Zbog urušavanja tijekom obnove kontrolirano srušena polovica zgrade

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije