Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILI NA KROVU

VIDEO Pogledajte strašne prizore: Auto na Poljudu pao s deset metara i sletio pred ulaz Hajduka

Split: Automobilom probio ogradu na Poljudu i pao s desetak metara visine
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/4
28.09.2022.
u 21:39

Na teren su izašli djelatnici hitne medicinske pomoći, vatrogasci i policija. Osobe su prevezene na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu

Večeras je na Poljudu u Splitu došlo do teške nesreće

Naime, do nesreće je došlo oko 19.30 sati, a automobil je probio zaštitnu ogradu na zapadnoj strani stadiona i završio na krovu. U automobilu su se nalazile tri osobe. 

O svemu se oglasila i splitska policija. 

''Večeras oko 19:30 sati zaprimili smo informaciju kako je na području Poljuda došlo do pada osobnog vozila sa šetnice oko stadiona ispred ulaza u službene prostorije. U vozilu su se nalazile tri osobe. Na teren su izašli djelatnici hitne medicinske pomoći, vatrogasci i policija. Osobe su prevezene na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu. Prema prvim informacijama teško su ozlijeđeni'', naveli su.

Na teren su izašle sve žurne službe, a očevid je u tijeku. 

Policija je i sve svjedoke ove nesreće zamolila da se jave.

''Mole se svjedoci/očevici navedenog događaja da osobno pristupe u Postaju prometne policije u Splitu, Put Plokita 81 ili da nazovu na brojeve telefona 504-036 ili 504-010'', priopćili su iz policije.

>> VIDEO Zbog krize prijeti nestašica ovih proizvoda. Stručnjak otkriva što će prvo nestati u Hrvatskoj

Ključne riječi

Komentara 5

BL
blekpanther
23:05 28.09.2022.

Jesu li kamere u funkciji? Možda su htjeli nacrtati hrvatski grb?

DU
Deleted user
21:07 28.09.2022.

Navodno su pokušali iz Hajdukovih službenih prostorija odnijeti sef, no kada su ga otvorili unutra su našli samo toster i Titovu sliku...

Avatar kenshi
kenshi
09:48 29.09.2022.

U Splitu ne samo da pada kiša nego i automobili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije