Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE PRAVDU

Dan žalosti u Mostaru: Stotine građana zapalilo svijeće za tragično preminulu obitelj Krstić

Mostar: Građani zapalili svijeće za tragično preminulu obitelj Krstić
Foto: Denis Kapetanovic
1/7
27.09.2022.
u 23:59

Ožalošćeni građani odazvali su se na poziv Facebook grupe ''Pravda za obitelj Krstić'' koja traži da se rasvijetle okolnosti ove tragedije

Stotine građana Mostara večeras se okupilo ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače kako bi zapalili svijeće za obitelj Krstić koja je u subotu stradala u tragičnoj nesreći kod Mostara. 

Ožalošćeni građani odazvali su se na poziv Facebook grupe ''Pravda za obitelj Krstić'' koja traži da se rasvijetle okolnosti ove tragedije, a krivci privedu pravdi.

Mostar: Građani zapalili svijeće za tragično preminulu obitelj Krstić
1/7

Podsjetimo, nesreća se dogodila na cesti Buna-Zaton, a u njoj je poginuo bračni par Boris (35) i Marijana (34) te njihov sin Roberto (9), a njihova kćer (3) trenutno je na liječenju u SKB-u Mostar zbog ozljeda opasnih po život, prenosi Klix.ba

Dan žalosti proglašen je u Mostaru, a obitelj je danas ranije sahranjena u naselju Ortiješ. 

U samoj nesreći sudjelovala su četiri automobila, a osim obitelji, još je jedna osoba poginula te je ukupno četiri osoba ozlijeđeno. Neslužbeno se doznaje kako je obitelj Krstić bila žrtva utrkivanja i nesavjesne vožnje druga dva automobila, BMW-a i Mercedesa. 

>> VIDEO Mještani o slučaju kod Vukovara: Vidjelo se da djevojka ima trbuh, no nitko ne zna gdje je dijete

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije