Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedna osoba poginula

Teška nesreća na Pagu: Zbog prebrze vožnje sletio u kanal i prevrnuo se na krov

Policija - nesreća
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
20.09.2021.
u 15:26

Nesreća se odgodila oko 8.25 sati

Policija je jutros zaprimila dojavu kako se na državnoj cesti DC 106 u Pagu dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Na mjestu događaja je proveden očevid te se sumnja kako je  tijekom večeri i noći 19./20. rujna, u vremenu od 20,00 do 08,25 sati,  došlo do prometne nesreće kada je vozač upravljajući kombi vozilom zadarskih registarskih oznaka, a krećući iz smjera Gorice prema Pagu najvjerovatnije zbog neprilagođene brzine stanju i osobinama kolnika (kolnik mokar, zavoj) izgubio nadzor nad vozilom te sletio izvan ceste, uslijed čega se vozilo prevrnulo na krov u kanal oborinskih voda.

Na mjestu događaja smrtno je stradao 33-godišnji vozač kombi vozila, a  tijelo je poradi obdukcije prevezeno u OB Zadar.

U svezi prometne nesreće, policija će dostaviti izvješće prema nadležnom državnom odvjetništvu.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar duje912
duje912
12:40 20.09.2021.

nije stigo stavit gume za kišu...iznenadilo ga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije