Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINULA JEDNA OSOBA

Teška nesreća na A1: 'Bilo je strašno. Motori su stali pored trake, a onda su naletjeli auti...'

nesreća
Igor Kralj/PIXSELL/Ilustracija
Autori: Vecernji.hr, Hina
03.05.2019.
u 15:54

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 između čvora Maslenica i čvora Sveti Rok u smjeru Zagreba obustavljen je promet, javlja HAK

Na autocesti A 1 kod tunela Sv. Rok u petak oko 15 sati poginuo je u lančanom sudaru motociklist, izvijestila je ličko-senjska Policijska uprava.

U sudaru koji se dogodio nešto prije 15 sati na 215. kilometru, osim motocikla njemačkih registarskih oznaka, sudjelovalo je šest osobnih automobila, a po prvim informacijama iz policije, nitko iz automobila nije teže ozlijeđen.

Tijekom očevida, koji vodi zamjenica općinskoga državnog odvjetnika u Gospiću Maša Jurjević, promet je prekinut te teče preko Gračaca državnom cestom, tzv. Ličkom magistralom, rekla je za Hinu glasnogovornica ličko-senjske Policijske uprave Maja Brozičević.

Prema jugu promet teče neometano. 

 - Bilo je strašno. Prepali smo se. Padala je kiša, a počela je i tuča. Motociklisti su stali u zaustavnu traku. Prvi je auto udario u branik, i onda su naletjeli ostali automobili i udarili u motocikle - rekao je šokirani čitatelj za 24 sata.

Ključne riječi

Komentara 22

GR
gragakarlovac
17:49 03.05.2019.

Ljudi na motorima 1000% bolji vozaci od onih u autima. Postivali promet i nadrapali

Avatar taqa
taqa
16:41 03.05.2019.

Na tom dijelu svi jure i pretječu uzastopce jedni druge unatoč vjetru i tavojima.

Avatar Dumen
Dumen
20:34 03.05.2019.

ako se već mora zaustaviti na autocesti i u tunelu treba bježati što dalje od vozila, jer idiota koji ne poštivaju ograničenje brzine i ne prilagođavaju brzinu stanju na cesti ima uvijek dovoljno da izazovu nesreću unatoč svakodnevnom upozorenju i prometnim znakovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije