Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Virovitici

Teška nesreća: Mladić (23) nije propustio vozilo, petero ozlijeđenih

Policija
Duško Jaramaz/PIXSELL
26.04.2019.
u 08:48

Vozačica iz osobnog automobila prevezena je u bolnicu

Teška prometna nesreća dogodila se jučer oko 20, 30 sati u Virovitici. Jedna osoba zadobila je teške, a dvije osobe lakše ozljede.

"Prometna nesreća se dogodila, kada je 23– godišnji mladi vozač, upravljao osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka, kroz grad Viroviticu, Vukovarskom cestom, smjerom zapad-istok, gdje je dolaskom do četverokrakog raskrižja na kojem promet regulira semafor, ušao vozilom na zeleno svijetlo, ulijevo, međutim nije propustio vozilo virovitičkih registarskih oznaka, koje je dolazilo iz suprotnog smjera i zadržavalo prednost prolaska, a kojim je upravljala 38 – godišnja vozačica, pri čemu je na sjeverozapadnom djelu raskrižja došlo do udara prednjih dijelova vozila jedno u drugo. Sudionici prometne nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola", priopćila je PU virovitičko-podravska.

U prometnoj nesreći 38 – godišnja vozačica je zadobila teške tjelesne ozljede, a iz njenog vozila još su dvije osobe lakše ozlijeđene, uključujući i 13 – godišnje dijete, kao i 23 – godišnji vozač i putnica u njegovom vozilu. Protiv 23 – godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave

Video: Teška prometna nesreća na A3

Ključne riječi

Komentara 5

MO
modovisisajteMaraschino
09:44 26.04.2019.

odavno govorim da bi dobro trebalo provjeriti instruktore i autoškole, naročito od ovih vozača koji izazovu prometne nesreće

BE
Bela
09:39 26.04.2019.

slažem se. mladi ljudi jednostavno NE ZNAJU voziti. jesu li auto-škole manje dobre nego prije? ne znam... jako dugo vozim (od 1982.) i čini mi se da nekad nije bilo toliko nesreća

Avatar javorko
javorko
09:21 26.04.2019.

problem je slijedeci ii bez ikakve uvrede vecina nije sposobna svojim umnim spobosntima a kad se doda jos k tome i nepoznavanje tehnike i vjestini voznje imamo ovakve stravicne nesrece..komercijalizaci u odnosu na broj izdanih dozvola i cinjenica da svatko prolazi i na testovima inteligencije da instruktori ne znaju voziti da citave generacije nisu sposobne ni za sta a kamoli da bi se vozili samostalno ..ali su u ustanovama skola medijima odgojeni da svoje greske ne smtaraju greskama da su nauceni braniti sebe a a s takvim stavom imate ovo sto imate da nista ne znate i za nista nista niste sposobni..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije