Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crni niz se nastavlja

Na skuteru bez kacige: Zabili se u stup, jedan poginuo. Maloljetnik se bori za život

očevid
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
28.07.2019.
u 14:54

Obavljen je očevid na mjestu prometnih nesreća

Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći u subotu navečer u mjestu Dubrava kod  Vrgorca, izvijestila je splitsko-dalmatinska policija u noći sa subote na nedjelju.

Kako se navodi u policijskom izvješću, oko 20,20 sati u mjestu  Dubrava  na  državnoj cesti 62 osobni je automobil  sletio s kolnika pri čemu je 17-godišnji vozač preminuo na mjestu događaja.

Obavljen je očevid na mjestu ove prometne nesreće.

Nesreća u Splitu

Prometna nesreća dogodila se u splitskom naselju Sirobuja. Oko 4.25 sati motociklist je sletio s kolnika i preminuo na mjestu nesreće, piše Dalmatinski portal.

Teška nesreća i u Pakoštanima

Jedna je osoba poginula u teškoj prometnoj nesreći u nedjelju dva i pol sata iza ponoći u Pakoštanima. Vozač neregistriranog skutera sa suvozačem uslijed neprilagođene brzine izgubio je kontrolu, sletio s kolnika i udario u rasvjetni stup.

Nisu imali kacige, a dolaskom hitne pomoći utvrđeno je da je jedna maloljetna osoba smrtno stradala na licu mjesta, a 17-godišnjak je teško ozlijeđen i bori se za život u zadarskoj bolnici.

- Identitet poginule osobe još nije poznat, kao ni tko je upravljao piggom - rekla nam je glasnogovornica PU Zadarske Ivana Grbin o stravično prometnoj nesreći u Pakoštanima.

- Mladić je životno ugrožen, ali je stabilno. Zadobio je više prijeloma i povreda organa, upravo ga pripremamo za operaciju gdje ćemo sanirati zadobivene povrede. Vjerujem da ćemo uspjeti i da će se uspješno oporaviti - kazao je dr. Edi Karuc, zamjenik ravnatelja opće bolnice Zadar, nakon što je noćas oko 3 sata u bolnicu primljen 18-godišnji pacijent u teškom stanju. Mladić priča hrvatski, ali ni dr Karuc nam nije znao reći odakle je, javlja Zadarski.hr

Mladić je stradao kao putnik na motoru koji se noćas oko 2.30 sati zabio u rasvjetni stup u Pakoštanima. Od posljedica udara vozač je odmah preminuo.

Motociklist poginuo kod Koprivnice

U nedjelju oko 10,45 sati u Starigradu, u Kamengradskoj ulici kod broja 14,  motociklist je sletio izvan kolnika i od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Promet na tom dijelu ceste odvija se obilazno i to Starogradska ulica-Prvomajska-Kamengradska i obrnuto uz regulaciju policijskih službenika.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Tračalo
Tračalo
09:09 28.07.2019.

svi ostali sudionici u prometu su već nekoliko dana dobro.

VO
volina
12:26 28.07.2019.

Kad ne mogu roditelji i škola može prirodna selekcija.

OB
Oblivion
12:10 28.07.2019.

Ovi na skuteru su valjda finalisti Darwin Awards

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije