Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozač i dijete stabilno

Uhićen Poljak koji je izazvao stravičnu nesreću u Međimurju. Nepropisno je pretjecao

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/7
27.07.2019.
u 13:00

Dječak ima ozljede u trbušnoj šupljini, a otac ozljede prsnog koša i ozljede u trbušnoj šupljini

Policija je jučer poslijepodne uhitila 46-godišnjeg poljskog državljanina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Utvrđeno je da je u desnom zavoju na cesti između Štrukovca i Žiškovca u Međimurju nepropisno pretjecao i  frontalno se udario s Toyotom Auris dubrovačkih registarskih oznaka, kojom je upravljao 40-godišnji vozač s područja Grada Čakovca.  Podsjetimo, u nesreći je ozlijeđeno šest osoba, od kojih dvoje teže. 

Prema posljednjim informacijama, stanje oca i sina koji se nakon prometne nesreće liječe u Županijskoj bolnici Čakovec je stabilno. Obavljeni su operativni zahvati. Dječak ima ozljede u trbušnoj šupljini, a otac ozljede prsnog koša i ozljede u trbušnoj šupljini.

Video: Stravična nesreća u Međimurju

- Uslijed siline sudara Toyota je odbačena izvan kolnika, gdje je došlo do njenog zapaljenja, a potom se požar proširio i na Jeep poljskih nacionalnih oznaka. Hitnom intervencijom vatrogasaca požar na vozilima je ugašen, dok su vozilima hitne medicinske pomoći u čakovečku bolnicu prevezeni 40-godišnji vozač i 13-godišnje dijete, sudionici nesreće iz Toyote, koji su u tom trenutku zadobili teške ozljede opasne po život. Ujedno, iz automobila poljskih nacionalnih oznaka u bolnicu je prevezeno četvero poljskih državljana, 46-godišnji vozač i 39-godišnja putnica te djeca putnici rođena 2003. i 2005. godine za koje je utvrđeno da su svi u nesreći lakše ozljeđeni, kažu u PU međimurskoj.

 

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
13:50 27.07.2019.

Valjda poljaku nisu javili da nakon ulupanih milijuna u kamere i postozenja zakona ne bi vise trebalo biti prometnih nesreca...

TE
tetak
13:24 27.07.2019.

poljaci nisu normalni kako voze

SN
snovakor
14:57 27.07.2019.

mnogi ti istočni šoferi su jako čudni na cesti ... uz to koriste obične ceste samo, da ne bi platili autoput - škrti do nesvjesti ... i onda zbog toga misle, da mogu raditi na običnim cestama što ih je volja.... žao mi je tih domaćih ljudi ko su nedužni stradali zbog nepromišljenosti i bahatosti Poljaka ... i da nije on kriv, auti ne bi bile s te strane ceste ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije