Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT NA CESTI

Teška nesreća kod Šibenika: Autom probila ogradu i sletjela u provaliju, vozačica (41) na mjestu poginula

Jedna osoba poginula u slijetanju vozila u Šparadićima, policijski očevid u tijeku
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/14
28.06.2022.
u 09:53

Šibenska policija je potvrdila da je do nesreće došlo oko 3.15 kod mjesta Šparadići

U prometnoj nesreći koja se noćas oko 3,15 sati dogodila na državnoj cesti D-8 (Jadranska magistrala) kod Šparadića smrtno je stradala 41-godišnja vozačica, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

- Do prometne nesreće je došlo na način da 41-godišnjakinja, upravljajući osobnim vozilom Opel šibenskih registarskih oznaka, nije prilagodila brzinu kretanja vidljivosti i osobinama ceste (zavoj, kolnik neosvijetljen), uslijed čega gubi nadzor nad upravljačem vozila, nakon zanošenja izlijeće van kolnika, probija metalnu zaštitnu ogradu i slijeće u manju udolinu. Od udara je vozačica ispala iz vozila i od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu događaja – izvijestili su iz policije.

28.06.2022., Sparadici - Na drzavnoj cesti D-8 u Sparadicima dogodila se prometna nesreca. U slijetanju osobnog automobila jedna je osoba smrtno stradala, a promet je zatvoren tijekom ocevida. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Komentara 5

BE
bezvrijedanyugodinar
10:30 28.06.2022.

Nitko ne poštiva ograničenje brzine u Hrvatskoj, dođite na seoske ceste, rijetko se vežu, malu djecu voze na prvom sjedalu ili u krilu mame, luduju po cestama. Sućut obitelji

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
08:59 28.06.2022.

Najvjerojatnije se radi o lokalnom vozaču. Najčešće domaći divljaju po svojim cestama, i to je nažalost tako svugdje.

MO
modovisisajteMaraschino
10:04 28.06.2022.

brzina, trenutak nepažnje i nevezani sigurnosni pojas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije