Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija kod dubrovnika

Vedran poginuo u prometnoj: Kao i uvijek, savjesno je obavljao svoj posao

Nesreća kod Dubrovnika
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
25.02.2019.
u 14:53

Kako je objavio Dom zdravlja Dubrovnik na svom Facebooku poginuo je Vedran Marović, vozač sanitetskog prijevoza

Jedna osoba poginula je u sudaru teretnog, sanitetskog i osobnog vozila jutros oko 6 sati na Jadranskoj magistrali u Banićima kod Dubrovnika. Kako je objavio Dom zdravlja Dubrovnik na svom Facebooku poginuo je Vedran Marović, vozač sanitetskog prijevoza. 

"Dana 25.veljače, u ranim jutarnjim satima iznenadno nas je napustio naš dragi kolega i prijatelj Vedran Marović, vozač Saniteta, izgubivši život u tragičnoj prometnoj nesreći, dok je savjesno i predano, kao i uvijek, obavljao svoj posao. 
Još nesvjesni konačnosti njegova odlaska, u dubokoj boli i tuzi suosjećamo s obitelji neprežaljenoga nam Vedrana.
Djelatnici Doma zdravlja Dubrovnik.

Vedran Marović 
19.04.1990. - 25.02.2019", stoji u objavi.

Dubrovačka policija završila je očevid na mjestu događaja.

"Dovršenim očevidom teške prometne nesreće koja se jutros, 25. veljače, oko 6 sati, dogodila na državnoj cesti D-8 u mjestu Banići, utvrđeno je da je do nesreće došlo kada je 32-godišnjak upravljajući cisternom splitskih registracijskih oznaka, krečući se u pravcu Dubrovnika, iz za sada neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu kolničku traku gdje je udario u osobno vozilo daruvarskih registracijskih oznaka, a potom i u sanitetsko vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka koji su se kretali u pravcu Splita. U ovoj prometnoj nesreći, uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu događaja smrtno je stradao 29-godišnji vozač sanitetskog vozila.

Za vrijeme trajanja očevida kojim je rukovodio Zamjenik županijskog državnog odvjetnika, promet na tom dijelu ceste bio je u potpunosti zatvoren", priopćili su iz PU dubrovačko - neretvanske.

Ključne riječi

Komentara 13

SA
SamoLjubav
17:42 25.02.2019.

Mislim da je ovaj slučaj dovoljno tragičan sam po sebi, i da je mnogo više života, osim jednog, na žalost uništeno. Svim Sucima i Pravednicima pred monitorima, ukoliko ste vozači bilo koje kategorije, sjetite se da ste samo ljudi ii da se može u sekundi i vama dogoditi. Obitelji prerano preminulog iskrena sućut, a vozaču oporavak koji će trajati cjeloživotno.

LI
liliZG
15:05 25.02.2019.

strašno!

MA
marcel97
16:54 25.02.2019.

provjeriti mobitel kamiondžije! Pisao SMS, kao onaj u Ledeniku prije više godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije