Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crni niz na cestama

Teška nesreća i u Slavoniji: U Sikirevcima sletio auto, dvoje poginulih, troje prevezeno u bolnicu

Nesreća kod Karlovca
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
06.08.2022.
u 08:47

Teška nesreća jutros se podsjetimo dogodila na autocesti A4.  U slijetanju autobusa poljskih registracija prema zasad dostupnim informacijama poginulo je 11 osoba, a više ih je ozlijeđeno.

 Dvije osobe su poginule, a tri su ozlijeđene jutros oko 6,25 sati u Sikirevcima kada je automobil sletio s kolnika, izvijestila je slavonskobrodska policija. 

Ozlijeđeni su prevezeni vozilima Hitne medicinske pomoći na liječenje. Policijski službenici su osigurali mjesto događaja i fizički reguliraju promet, a očevidom u suradnji s općinskim državnim odvjetništvom utvrdit će se činjenice i okolnosti nastanka prometne nesreće, dodaje se u priopćenju.

Teška nesreća jutros se podsjetimo dogodila na autocesti A4.  U slijetanju autobusa poljskih registracija prema zasad dostupnim informacijama poginulo je 11 osoba, a više ih je ozlijeđeno. 

Također, u prometnoj nesreći koja se dogodila u Makarskoj poginula je pješakinja. Do nesreće je došlo u ulici Stjepana Ivčevića. Pješakinja je nakon naleta vozila prebačena u KBC Firule gdje je preminula od zadobivenih ozljeda.

Video: Teška nesreća na A4: Sletio autobus, više poginulih, veći broj teško ozlijeđenih

Ključne riječi

Komentara 2

KP
Karlovacko pivo
09:21 06.08.2022.

Crna subota u Hrvatskoj sućut obiteljima i rodbini šta drugo reći ili napisati

LI
liliZG
08:55 06.08.2022.

krasno nam dan počeo:(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije