Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grozni

Teroristi upali u crkvu, poginulo troje ljudi

napad policija
ANTARA FOTO/REUTERS/PIXSELL/Ilustracija
19.05.2018.
u 18:21

U specijalnoj operaciji napadači su ubijeni, priopćio je predsjednik Čečenije Ramzan Kadirov

Četvorica terorista pokušala su zarobiti vjernike u Crkvi Arhangela Mihaila u centru čečenske prijestolnice Groznog. Poginula su dva policajca i jedan posjetitelj hrama, javlja Sputnik

U specijalnoj operaciji napadači su ubijeni, priopćio je predsjednik Čečenije Ramzan Kadirov.

- Imamo operativne informacije da su naredbu teroristi dobili iz jedne zapadne zemlje“, rekao je.

Mjesto je opkoljeno, a u tijeku je identifikacija terorista.

Komentara 5

DU
Deleted user
12:43 20.05.2018.

Sad ce im Kadirov pobiti i blizu i daljnju rodbinu. tamo kod kadirova nije ko na zapadu, terorista pobije pola grada obitelj mu nastavit i dalje zivjeti na socijali.

KA
Kameni
19:30 20.05.2018.

Tako je, tako treba. Najbolje je kada se terorist zarobi ziv a onda mu se nakon nekoliko dana pobije familija. Tako, da zna da su ga roditelji pogresno odgajali, umjesto da postuje on ubija neduzne. Njih je najlakse naci na kucnoj adresi, polazi se uvijek u 03.30 kada je vecina njih fizicki i psihicki najumornija. Svi svjedoci se moraju eliminisati. Stvari tijela nako akcije netreba pomjerati...........tako sam ucen u Be´er Ori kod Eilata u Izraelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije