Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
01.12.2023. u 07:52

Zapad je za dvije godine rata Ukrajini poslao naoružanja u vrijednosti deset ruskih godišnjih vojnih proračuna. Suočena s takvom matematikom, Rusija nije imala nikakve šanse.

Komentara 43

SP
Stari Pjer
10:27 01.12.2023.

ruski mjesečni ljudski gubici u Ukrajini u studenom 2023. bili najveći su najveći od početka rata!

DR
drumom
10:57 01.12.2023.

kada strana država pokušava okupirati drugu, branitelj samo mora ne izgubiti. Primjeri su Alžir, Vijetnam, Afganistan...kroz neko vrijeme agresor biva iscrpljen, otpor protiv rata u zemlji agresora raste i rat prestaje

BA
bavovna
10:29 01.12.2023.

podaci s bojišta pokazuju da Ukrajinci u tjedan dana uništavaju rusku mjesečnu proizvodnju tenkova. Zato ni ne čudi da rusi na sve strane panično traže oružje i streljivo, pogotovo od zemalja kojima su ga prodali nekada u prošlosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije