Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIJEN ZAHTJEV IVORA IVANIŠEVIĆA ZA IZUZEĆEM SUTKINJE
Povratak na članak

Terete ga za seksualno zlostavljanje pasa, on se ne pojavljuje na sudu 6 godina. Spis je dovukao do zastare

Što se točno posljednjih šest godina događalo sa spomenutim spisom ili kako legalnu opstrukciju obrane dovesti do savršenstva pojašnjeno je vrlo detaljno u odluci

Komentari 13

LI
liliZG
16:42 07.09.2021.

zašto uopće postoji zastara , zastara treba postojati samo do trenutka kad nekog za nešto trebaš optužiti , kao je optužni prijedlog predan sudu, tu bi trebala prestati zastara i suđenje može trajati vječno...... ja predlažem našim sucima da predaju slučaj sudu u inozemstvu gdje se dotični skriva i da oni to riješe u deset dana, pada vidimo kako je to u civiliziranim zemljama... dam se kladiti da bi i kazna bila veća.

VL
IM
imamohrvatsku
16:16 07.09.2021.

Znači koliko sam shvatio odvjetnik Vinčić svoju obranu temelji na zloupotrebi procesnih instrumenata i odugovlačenju postupka a kad sutkinja želi tome doskočiti optužuje je za pristranost jer to ne želi dopustiti i aludira da ona ima nešto protiv njegovog branjenika. Briljantno. Ovo je originalni hrvatski doprinost pravnoj znanosti. Što kaže odvjetnička komora na ovakvo ponašanje svojih uglednih članova? Ili je samo bitna članarina?

VL
ST
Stari
16:55 07.09.2021.

To se inače naziva Sodomija.

VL
ZB
Zoki-Bijela
16:46 07.09.2021.

Prvi zid

VL
PA
pavlov
16:37 07.09.2021.

Zasigurno dete nekov crvenog buržijca, a pošto ne može po gradu držati ovce i koze ko po rodnijem im selima do 45-te, dobar je i pas.... To treba uvesti kao prešutno običajno pravo... Čim se je mali kero-karić zaposlil v EU-parlamentu nie on kajgod....

VL
Avatar StormRaider95
StormRaider95
18:16 07.09.2021.

Pa odvratno! ... "pravo"suđe ga štiti jer i to uskoro silazi s liste poremećaja i prelazi u kategoriju pride.

VL
Avatar Asterix
Asterix
18:30 07.09.2021.

Kakva država, takav sud, a okrivljenici k'o okrivljenici... ne možeš od njih očekivati da se drže propisa. Da im je bilo do toga ne bi bili to što jesu. BTW, što kaže Mrčela glede postupka.

VL
RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
16:52 07.09.2021.

Koje slovo je to B kao bestijalnost ili PLJ , kao pseca ljubav , uskoro ce cijela abeceda bit i sve ce bit novo normalno , gradanski ,.LGBTQPLj ...

VL
MX
Mister X
18:26 10.09.2021.

Terete ga za seksualno zlostavljanje pasa, on se ne pojavljuje na sudu 6 godina. Spis je dovukao do zastare, sucima je to nepošteno da osude takovog čovjeka . Jer se boje a što ako neko njih prijavi i izda da isto to prtakticiraju . KOnasčno znaju čukli su kolik to pas mamu . Epa kad je to česti običaj ovo da netko zadovolji kuju možda to u demokarciji nije legalizirano i to je sve !!!!

VL
DU
Deleted user
19:10 07.09.2021.

Spolno zlosilje nad psima ? Što bi to uključivalo ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.