Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNA PROGNOZA

Teoretičari zavjere: Između 22. i 28. rujna doći će do smaka svijeta

sunce
Foto: ilustracija
08.06.2015.
u 20:39

Smak svijeta navodno će biti izazvan udarom ogromnog asteroida

Kakvo će biti ljeto koje je pred nama? Sudeći prema raznim blogovima teoretičara zavjera, ne baš dobro jer između 22. i 28. rujna doći će do smaka svijeta izazvanog udarom ogromnog asteroida, piše Metro.

Naravno da razloga za zabrinutost zapravo nema, osim možda za one koji vjeruju u svaku teoriju zavjere koju pročitaju na internetu.

- NASA ne zna ni za jedan asteroid ili komet koji je trenutno na putu prema Zemlji tako da je vjerojatnost od velikog udara prilično mala - rekao je glasnogovornik američke svemirske agencije, dodajući kako nijedan veliki objekt najvjerojatnije neće pogoditi Zemlju tijekom sljedećih nekoliko stoljeća.

>> Još nekoliko sati: Za danas je previđen smak svijeta!

>> Vladimir Putin: Znam kada će biti smak svijeta!

Komentara 17

Avatar trooso
trooso
20:56 08.06.2015.

nisu naveli godinu

IS
istri
20:58 08.06.2015.

za nas malene kein pr´oblem ali za one Koje su se nakrale miliona,sve im die u kur.

L0
luena 01
21:08 08.06.2015.

Konacno za promjenu druga vijest,losih vijesti svaki dan cujemo i citamo...=;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije