Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sveznajući

Vladimir Putin: Znam kada će biti smak svijeta!

'Russia's President Vladimir Putin chairs a meeting on the aftermaths of recent floods in Krasnodar region in the Black Sea town of Gelendzhik July 25, 2012. REUTERS/Alexsey Druginyn/RIA Novosti/Pool
Reuters/Pixsell
20.12.2012.
u 12:18

Putin kaže da će do smaka svijeta doći za 4,5 milijardi godina jer je još toliko naše Sunce u funkciji. Nakon toga će se, kaže, pretvoriti u malog bijelog patuljka

Vladimir Putin zna sve pa i kada će biti kraj svijeta. Otkrio je to na prvoj konferenciji za novinare nakon povratka u Kremlj, donosi AFP, a prenosi The Telegraph.

Na pitanje zašto je konferenciju organizirao baš jedan dan prije najavljenog smaka svijeta, ruski je predsjednik kazao:

– Znam kada će biti kraj svijeta. Bit će za otprilike 4,5 milijardi godina. Koliko se sjećam, toliko će naše Sunce biti u funkciji – rekao je Putin.

– Sve će završiti i reaktor će sagorjeti – to će biti kraj svijeta. No prije toga će se pretvoriti u malog bijelog patuljka – kazao je ruski predsjednik. Na pitanje boji li se, odgovorio je: "Zašto se bojati neizbježnoga?".

>> VIDEO Spas u Srbiji: Sutra će nad Rtanj stići izvanzemaljci

Ključne riječi

Komentara 23

FI
Filius
12:35 20.12.2012.

Čovjek rekao istinu.

DU
Deleted user
13:59 20.12.2012.

Bravo Putin! I još nešto je sigurno, to da u narednih 4,5 milijarda godina nitko neće uspjeti pomiriti i ujediniti nesložne Slavenske narode )))) sličnosti se odbijaju a različitosti privlače ))))

Avatar toxic alien
toxic alien
12:47 20.12.2012.

Kladim se da nema mnogo politicara koji to znaju, a vjerojatno ni novinara, zato i pisu o tome kao da je Putin izvalio najvecu glupost. Cinjenica je da se neka kozmicka katastrofa moze dogoditi i prije sastanka sa neminovnom sudbinom suncevog sistema, ali tovaris Putin je uglavnom u pravu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije