Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nacionalni park

Pogledajte zimsku idilu na Plitvičkim jezerima

plitvička jezera zimi
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/22
30.12.2014.
u 22:42

Tek će na prvi dan nove godine biti sunčano s dnevnim temperaturama do najviše -5 stupnjeva Celzijevih što je dobar razlog za izlet

Malobrojni turisti danas su uživali u ljepoti i miru nacionalnog parka Plitvička jezera. Temperaturni minus zaustavio je slapove i tok rijeke Korane koja ondje izvire. Bilo je prilično hladno, najviša  dnevna temperatura bila je -8, a najniža -13 stupnjeva Celzijevih tijekom noći. Danju su nebo prekrili oblaci iz kojih su na mahove padale rijetke pahuljice snijega.

Sutra će kao i u ostatku zemlje biti hladnije te i dalje oblačno, a tek će na prvi dan nove godine biti sunčano s dnevnim temperaturama do najviše -5 stupnjeva Celzijusa što je dobar razlog za izlet. A razlog više je i cijena ulaznice koja je znatno jeftinija nego ljeti i stoji 55 kuna stoji za odraslu osobu.

>> Dočekajte Novu na Plitvičkim jezerima

Komentara 1

EU
eurobanana
12:12 31.12.2014.

drvena setnica je uvijek poplavljena kod velikog slapa zimi..par puta sam bio i nikada ne mogu setati jer je voda do koljena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije